Jegermor

33.970,00 kr. 42.46% af 80.000,00 kr.

154

crowdfunders
udløbet
Laura Vilsgaard @jegermor

medlem siden 7. juni, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
1 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 100,00 For 100 kr får du fri adgang til alle lydserier i Jegermor i 1 måned. Vi sender dig et login så snart vi er i luften. Dit bidrag sørger for, at vi er endnu tættere på målet om at skabe et rum til alle mødre! Med fri adgang til Jegermor i 1 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor.
3 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 300,00 For 300 kr får du fri adgang til alle lydserier i Jegermor i 3 måneder. Vi sender dig et login så snart vi er i luften. Med fri adgang til Jegermor i 3 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor. Dit bidrag sørger for, at vi er endnu tættere på målet, om at skabe et rum til alle mødre! Tak!
6 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 600,00 For 600kr har du fri adgang til jegermor i 6 mdr. Du får bla.a konkrete værktøjer til bl.a. at etablere din amning, finde ro om dig selv og din baby, skabe kontakt til din partner, og til din krops styrke. På de 6 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor. Tak fordi du hjælper os nærmere i mål!
Gør Jegermor til dit for evigt!
Minimumsbeløb 2.000,00 For 2000 kr vil alt indhold i Jegermor være dit for evigt. Lydserierne, hvor du bl a. får konkrete værktøjer til at etablere din amning, finde ro om dig selv og din baby, skabe kontakt til din partner, og til din krops styrke, vil du opleve løbende blive opdateret, så du hele tiden har den nyeste viden. Du vil med Jegermor opleve, at du forstår dig selv bedre, som både kvinde og mor. Alle meditationer, øvelser, musik og lyd vil nu være dit for evigt.
Partnerskaber