Jegermor

33.970,00 kr. 42.46% af 80.000,00 kr.

154

crowdfunders
udløbet
Laura Vilsgaard @jegermor

medlem siden 7. juni, 2018

Om projektet

Lyd til mor

Med et ønske om at nybagte mødre finder støtte og tryghed i den første tid som mor, har holdet bag Jegermor skabt et unikt app- produkt, der kan komme hjem til mor, når hun har brug for det.

Med Jegermor har vi, Julie og Laura, skabt et lydunivers, som skal være med til at kvinder kan lande mere blødt og omsorgsfuldt i moderskabet. Vi tror ikke, at det er meningen at vi skal være alene og bange i den første tid med barnet. Det er meningen, at vi skal have nogen at støtte os op ad, nogen der har viden om, hvordan vi eksempelvis etablerer amningen, hvorfor vi har let til tårer, og hvordan vi får ro på hjertet, når vores spædbarn græder og der er lang tid til at far kommer hjem.

Derfor vil du i appen møde os – Laura og Julie, fageksperter og andre mødre, der tilbyder dig et rum med lydserier, hvor du kan blive klogere på dig selv som nybagt mor, få redskaber til konkrete udfordringer, et sprog for det som kan være svært at tale om og et fællesskab hvor du kan komme, som du er.

Nybagte mødre efterspørger støtte til at få et sprog for den følelsesmæssige og mere usynlige transformation, de oplever ved at blive mor. Den eksistentielle og fysiske omvæltning, det er at blive mor, kan afføde et regulært chok, hvor søvnløshed, afmagt og kontroltab leder til voldsom udmattelse, stress, uro og ensomhed. Derfor tilbyder Jegermor et sprog, viden og et frirum til at arbejde med og bearbejde disse oplevelser, både alene og i fællesskab med andre.

Denne crowdfunding er oprettet med et brændende ønske om, at snart 2 års arbejde kan mødes af sine brugere. Dit bidrag vil gøre gavn i slutfasen af appens tilblivelse. Med det fulde beløb på 80.000, kan de sidste koder blive kodet, så du kan opleve en app med rum til mor.

Du kan hjælpe os i mål ved at følge vejledning her på boomerang, eller ved at overføre dit beløb på mobilepay :26238679. Skriv blot din email-adresse i kommentarfeltet på mobile-pay og du modtager en mail med adgang til dit abonnement så snart appen Jegermor er klar!

Vi takker for hvert et beløb – stort som småt.

Kærlig hilsen Laura og Julie

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 
1 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 100,00 For 100 kr får du fri adgang til alle lydserier i Jegermor i 1 måned. Vi sender dig et login så snart vi er i luften. Dit bidrag sørger for, at vi er endnu tættere på målet om at skabe et rum til alle mødre! Med fri adgang til Jegermor i 1 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor.
3 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 300,00 For 300 kr får du fri adgang til alle lydserier i Jegermor i 3 måneder. Vi sender dig et login så snart vi er i luften. Med fri adgang til Jegermor i 3 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor. Dit bidrag sørger for, at vi er endnu tættere på målet, om at skabe et rum til alle mødre! Tak!
6 mdr. med samhørighed og styrke.
Minimumsbeløb 600,00 For 600kr har du fri adgang til jegermor i 6 mdr. Du får bla.a konkrete værktøjer til bl.a. at etablere din amning, finde ro om dig selv og din baby, skabe kontakt til din partner, og til din krops styrke. På de 6 mdr. vil du opleve et lydunivers af musik, viden og frirum til at forstå dig selv bedre, som både kvinde og mor. Tak fordi du hjælper os nærmere i mål!
Gør Jegermor til dit for evigt!
Minimumsbeløb 2.000,00 For 2000 kr vil alt indhold i Jegermor være dit for evigt. Lydserierne, hvor du bl a. får konkrete værktøjer til at etablere din amning, finde ro om dig selv og din baby, skabe kontakt til din partner, og til din krops styrke, vil du opleve løbende blive opdateret, så du hele tiden har den nyeste viden. Du vil med Jegermor opleve, at du forstår dig selv bedre, som både kvinde og mor. Alle meditationer, øvelser, musik og lyd vil nu være dit for evigt.
Partnerskaber