Foreningen, Arnager Bådehavn, har 21 medlemmer, der alle har en båd liggende i Arnager Bådehavn. Der skelnes mellem kajakker, joller, mellembåde og store både. Der er et forbilledligt samarbejde med Bornholms Regionskommune, som i vid udstrækning dækker materialeudgifter til almindelig vedligehold. Foreningens medlemmer lader arbejdet udføre, enten ved frivilligt arbejde eller med faglig ekspertise.
Havnen er en privat havn og foreningens formål er at være støttepunkt for erhvervsfiskere, bi-erhvervsfiskere, fritidsfiskere og lokalsamfundet i øvrigt. Sammen med Arnager Borgerforening står Arnager Bådehavn for en vigtig del af udviklingen af fiskerlejet Arnager.
Arnager er et mindre bornholmsk fiskerleje med en meget smuk træbro, der fører ud til ø-havnen, som er den ene af Bornholms to ø-havne. Byen har ca. 150 indbyggere, et større antal flex-beboere og 30 sommerhuse.
Vi søger støtte til en ny træbro magen til den originale, som blev bygget i 1886. Den er løbende blevet vedligeholdt, men trænger nu til at blive fornyet. Broen er Nordeuropas længste træbro over havvand og er i sin konstruktion af træ et fint og meget bevaringsværdigt bygningsværk. De fleste turister på Bornholm skal en tur til Arnager for at se den ikoniske bro, som er kernen i Arnagers identitet. Især i sommerhalvåret er der en livlig trafik på broen af folk, der lige skal runde ø-havnen på deres gåtur.
Skulle det mod forventning ikke lykkes at skaffe fuld finansiering til en ny bro, vil pengene blive brugt på opgradering af havnen. Vi har visioner om udspringstårn eller -vippe og en bedre trappe til at gå op og ned i vandet. Et samlingssted med bord/bænk, hvor vi kan grille og mødes over en kop kaffe eller et glas vin, står også på drømmelisten sammen med en brændefyret sauna. I stedet for navnet på et brobræt, vil vi udfærdige en tydelig liste med bidragydere.