Youngsters Nation

0,00 kr. 0.00% af 15.754,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
youngstersnation @youngstersnation

medlem siden 2. december, 2012

Om projektet

Vi er en gruppe unge mennesker, der har i sinde at opstarte et nyt online magasin. Vi har valgt at kalde det for Youngsters Nation, fordi det skal henvende sig til målgruppen 15-22 år. Det er vores mål at det skal spredes ud til hele Danmarks ungdom. Vores slogan er: ”Fra unge, til unge” bl.a. fordi at hele redaktionen er under 25 år. Skribenter, grafiker, fotograf og ledelse.

Vi vil henvende os til den almene kvindelige studerende. Vi vil fokusere på mangfoldighed kvinde til kvinde, da vi mener det mangler i blandt de nuværende magasiner i Danmark. Derudover har vi bidt mærke i at der er mangel på netop et magasin til aldersgruppen 15-22 år, eftersom Chili er lukket ned.

Vi vil tage fat i emner som: studieliv til budget, mode, uddannelse, økonomi, underholdning, portrætter og tabu emner. Derudover vil vi lave en guide til hvad du kan lave i din egen by, som studerende. Sidst men ikke mindst har vi planer om at lave en gennemgående håndbog over alt hvad du skal vide som ung studerende. Det bliver alt fra hvor du kan finde din bolig, fritidsjob, SU til det mere almene som kærligheds liv og sex.

Vi vil gøre os selv opmærksomme via. facebook.com, og facebook annoncer. Derudover vil vi også bruge andre medier som Twitter og senere hen Youtube.

Projekt Youngsters Nation er allerede i gang sat, og vi regner med at have en hjemmeside oppe og køre til slut januar 2013. Da der ikke vil komme en bestemt slut dato på, vil vi selvfølgelig kontakte jer når alt kører som planlagt, og siden er godt i gang.

I fremtiden vil vi finansiere os via reklame spots på siden men det kræver selvfølgelig jeres hjælp, med at få et skub til at få alt i gang og op at køre.
Partnerskaber