SaharaStoffer

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Leetah @leetah

medlem siden 29. august, 2013

Om projektet

SaharaStoffer er navnet på den stofforretning jeg gerne vil åbne på Østerbro. Et af målene med butikken er, at gøre økologiske og Fair Trade- mærkede tekstiler og sytilbehør nemmere tilgængelig for den almindelige forbruger. Da disse slags varer er svære, at finde på nuværende tidspunkt vil jeg kombinere det med konventionelle varer. Jeg vil dog til stadighed lede efter økologiske/ Fair Trade varer og skifte ud efterhånden.

Jeg vil udover det tilbyde en service i stil med caféernes ’kaffe-på-hold’. Jeg vil tilbyde at reparere huer, halstørklæder, vanter osv. indleveret af kunder, som ikke kan bruge det mere. Disse reparerede beklædningsdele, vil jeg give til herberger, som derfra kan uddele det til de hjemløse, som har/ kan få brug for det. Mine kunder kan, for at bidrage økonomisk, købe garn, tråd, knapper mm i butikken og øremærker varerne til lige netop dette formål.

Genbrug, økologi og ’hjælp til selvhjælp’ har altid ligget mig meget på sinde. Jeg bryder mig ikke meget om ’forbrug-og-smid-væk’- kulturen, som vesten i en vis grad er præget af. Af den grund vil jeg købe så meget inventar jeg kan, brugt. Det gælder også ginerne jeg skal bruge.
Jeg vil købe 4-5 dameginer (min 1 af dem, som en gravid), 2-3 herreginer og 3-4 børneginer. Alle giner i forskellig størrelse.
Partnerskaber