Oplev dit land

301,00 kr. 0.75% af 40.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
rejseblokken @rejseblokken

medlem siden 6. januar, 2014

Om projektet

Vi rejser som aldrig før. Mange kender byer som London og Paris bedre end danske provinsbyer og øer.

Vi vil bygge bro mellem de forskellige egne i Danmark ved at skabe et online magasin, der fokuserer på oplevelser, aktiviteter og bemærkelsesværdige steder herhjemme. Et magasin, hvor vi selv kommer med journalistisk funderet artikler, interviews, anbefalinger, tips og guides til hele Danmark. Men også, hvor læsere landet over kan indsende beskrivelser og indlæg om lige netop deres hjemegn samt anbefale alt fra hyggelige kroer og lokale specialiteter til særlig betagende udsigtsteder, vandreruter eller interessante udstillinger.

Og navnet er: Oplevditland.dk

Udover at inspirere til at opleve Danmark, skal magasinet have et forum, som folk kan bruge til at inspirere hinanden og stille spørgsmål om diverse museer, skove, attraktioner, spisesteder osv. Derudover skal det være muligt at finde og tilbyde gratis logi hos hinanden. Det vil sige, at folk kan tilbyde overnatning i deres eget hjem og ligeledes selv benytte sig af det. Vi tror, at det kan stimulere rejselysten og nysgerrigheden, da det dermed vil være billigere at rejse rundt i sit eget land, samtidig kan det skabe bånd mellem folk fra forskellige egne.

Her er vi:

Lone Holm og Karen Seneca. Vi er begge uddannede journalister, har skrevet flere bøger og arbejdet på diverse medier, men er nu freelancere og driver rejsemagasinet Rejseblokken sammen.

I løbet af den tid vi har drevet Rejseblokken, har vi oplevet, at folk især læser og deler artikler, guides og anmeldelser om oplevelser i Danmark. Der er et behov for - og en lyst til - at vide mere om, hvad der sker herhjemme, udover det turistbrochurer og forskellig reklamematerialer kan fortælle. Derfor fik vi ideen til Oplevditland.dk.

Økonomi:

Det koster penge at oprette et nyt magasin. Dels til køb af domæne, webhotel og design. Dels i arbejdstimer, research og rejser rundt i landet. Vi har ikke økonomi til at starte Oplevditland.dk op, så derfor modtages donationer naturligvis med taknemmelighed og kyshånd.
Partnerskaber