Smid Tøjet København

4.000,00 kr. 100.00% af 4.000,00 kr.

13

crowdfunders
udløbet
Mette Grum @menima

medlem siden 13. april, 2015

Om projektet

VI MANGLER PENGE TIL LYD/LYS-MAND TIL ”SMID TØJET KØBENHAVN” FOR RØDE KORS.


Vi er 3 ildsjæle fra Røde Kors som er i gang med at arrangere et stort event på Docken, i København, d. 1. maj. Vores event hedder "Smid tøjet København" og er en event i forbindelse med Røde Kors’ og TV2’s forårs-kampagne "Smid tøjet Danmark".

Eventens formål er at skabe nogle utraditionelle og ungdommelige rammer omkring Røde Kors, og derved forhåbentlig give målgruppen et tættere tilhørsforhold til organisationen. Ud over dette formål, fungerer eventen som launch-party for TV2’s og Røde Kors’ landsdækkende tv-show d. 9. Maj.

Under eventen kommer der blandt andet til at være livemusik, DJ og danseshows. Eventen har et direkte velgørende element da indgangskravet er at man skal "smide" et stykke tøj eller betale 30 kr. som går ubeskåret til Røde Kors.


Hvad mangler vi?


Vi står lige nu og mangler penge til at sponsorere et lyd- og lysfirma. Dette er et meget vigtigt element for os, da det er med til at danne rammerne for eventen og at stemningen bliver den rette. Da der vil være dansere og DJ/livemusik spiller det en stor rolle at der er centreret lys på dem. Vi havde etableret et samarbejde med et lyd/lysfirma som pludselig har trukket sig fra opgaven, og idet eventen er snart - mangler vi akut et firma. Firmaet havde tilbudt at sponsorere alle udgifter for lyd og lys, men det har vi desværre ikke fundet nogle andre der vil gøre, med den korte varsel. Vi har dog fået et meget gavmildt tilbud af et nyt firma, som har sponsoreret 50% - men vi mangler den sidste halvdel. Det er derfor vi nu søger pengedonationer.

 

Hvad er der i det for dig?


Vi vil være dig meget taknemmelig for din donation, også selvom det er et lille beløb. Hvis du donerer over 500 kr. får du 2 billetter til TV2's og Røde Kors’ tv-show d. 9. maj.

Når du indbetaler, kan du gemme din kvittering og få det refunderet i skat, hvis du selv indberetter det til SKAT.

Hvis du har brug for yderligere information er I meget velkomne til at kontakte os på mail: nybro@ruc.dk. Du kan læse mere om vores kampagne og deltage i begivenheden på Facebook: ”Smid tøjet København”.

Vi takker dig for dit bidrag –
husk at klappe dig selv på skulderen for at støtte velgørenhed.


Med venlig hilsen


Projektledere/frivillige: Maja Thygesen, Nina Holde & Mette Grum
Til fordel for Røde Kors.

Partnerskaber