Kemoteket - øget velvære hos kræftramte i kemoterapi

13.000,00 kr. 100.00% af 13.000,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
Julie Hansen @1967028332

medlem siden 30. maj, 2017

Om projektet

Mange kræftramte føler sig først rigtig syge, når de påbegynder behandling med kemoterapi. Bivirkninger til behandlingen er mange, men udarter sig forskelligt fra person til person. Træthed, kvalme, infektion og hudforandringer er nogle af de hyppigste bivirkninger til behandlingen. Hos nogle er disse udtalte og vil efter behandlingsstart hurtigt overtage styringen i de kræftramtes liv. Mange oplever dertil at miste håret, hvilket bliver en synlig manifestation af sygdommens karakter.

Grundet de mange bivirkninger vil livskvaliteten, under et kemoforløb, ofte lide et knæk, og det er netop livskvaliteten den digitale platform Kemoteket kæmper for at styrke. For under et behandlingsforløb skal det være let og overskueligt at finde råd, vejledning og virksomme produkter, der kan nedsætte kemoudløste bivirkninger.

En personlig beretning

Kemoteket blev til i min bil, på vej hjem fra min mor, som er ramt af kræft. Hun er i et langt og opslidende kemoforløb, med alle tænkelige bivirkninger til følge. Som pårørende vil man gøre alt for at støtte sine nærmeste, og som sygeplejerske føler man sig måske også en tand mere forpligtet. Efter mange ugers intens søgen efter råd om hvad, der kunne hjælpe min mor, fik jeg en idé. Jeg vil lave en blog! En blog der skal gøre det lettere end det var for mig og min mor. Lettere at finde svar på de spørgsmål, der fylder i hovedet på kræftramte og deres pårørende. Og dette skal gøres i samråd med eksperterne. Nemlig fagpersonalet og ikke mindst de kræftramte selv. I bilen blev en idé hurtigt til flere! Ved at tilføje en webshop vil Kemoteket også tilbyde virksomme produkter, der kan nedsætte kemoudløste bivirkninger. Det var således bag rattet, at Kemoteket og ambitionen om at skabe bedre livskvalitet hos kræftramte i kemo, blev til.

Donation

Jeg investerer selv i mit varelager. Indsamlede midler vil derfor gå ubeskåret til produktionen og markedsføring af kemoteket.dk

Tak fordi i kiggede med!

 
Partnerskaber