Limiteret Mellemblond vinyl

21.423,25 kr. 107.12% af 20.000,00 kr.

74

crowdfunders
udløbet
Kristoffer Mortensen @2211134800

medlem siden 9. november, 2020

Om projektet

Mellemblond stærkt limiteret vinyludgivelse

I september måned udgav Mellemblond det femte fuldlængde album, Solregn. Pladen viser en ny side af Mellemblond med et spartant, akustisk univers hvor sangskriver Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder klart frem. Albummet indeholder både nyskrevne sange og akustiske versioner af sange fra tidligere plader, og det er blevet til i samarbejde med kontrabassisten og cellisten Nils Bo Davidsen i løbet af vinteren 2020 og under forårets lockdown.

Gaffa gav pladen fem stjerner og fremhævede Solregn som ”et album der har sit blik fast rettet mod vores egen og hele verdens skrøbelighed”. Pladen indeholder også radiohittene ’Et øje’, ’Vågnede en morgen’ og ’Vinterskæbner’ og de 11 sange er:

Hvor er magien
Vildrede
Et øje
I mit stille sind
Levende stemmer
Mørkt stof
Solregn
Vinterskæbner
Sommerdrøm
Vågnede en morgen
Den første stjerne

Sangen Vildrede, der er en duet med sangerinden Kira Skov, har kunnet høres på P6 dette efterår og i en bevægende liveoptræden i Go´morgen Danmark.

Vinylen trykkes i et stærkt limiteret oplag på 300 eksemplarer og fordeler sig over:

200 sorte plader
80 transparente
20 multifarvede

Plader der er købt inden søndag d. 22. november vil blive signeret!

Solregn kan høres her: https://orcd.co/solregn

Over 5 plader og 2 EP'er  har Kristoffer Munck Mortensen markeret sig som en af samtidens mest markante sangskrivere og guitarister. Gennem tiden er det blevet til 5 nomineringer til Steppeulv prisen, en række 5 stjernede anmeldelser og anbefalinger - bl.a. formuleret ved Weekendavisens Klaus Lynggaard der i sin anmeldelse af pladen Guldlokzonen beskrev Kristoffer som "en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i".

Pengene vil gå til den fysiske produktion af pladen. Pladen vil blive kunne hentes ved et arrangement i København og Århus - og efter aftale. Forsendelse kan arrangeres mod betaling.

NB! Boomerang tager et administrationsgebyr på 5% af det beløb du støtter med som bliver lagt oveni.
Partnerskaber