Min målsætning med Paris

100,00 kr. 0.17% af 58.700,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Mehabad Karimi @3959019479

medlem siden 20. marts, 2022

Om projektet

Hvem er jeg 


Mit navn er Mehabad Karimi, jeg er 28 år og det er med en brændende motivation og at jeg søger et legat hos jer . Jeg er en viljestærk, kreativ og modig ung kvinde med en umættelig passion for fotografi.


Jeg er politisk flygtninge fra Iran og kom som 6-årig til Danmark, uden tilknytning eller kendskab til landet, uvidende om hvilken betydning dette ville have for min fremtid. Min opvækst i Danmark har på godt og på ondt formet mig til det menneske jeg er i dag. Som ung kvinde med anden etnisk baggrund har jeg måtte tage mine kampe gennem min opvækst – kampe som jeg stadig kæmper den dag i dag, men også kampe som jeg er taknemmelig for, da de har givet mig et urokkeligt gåpåmod samt tro på at intet er umuligt, hvis blot man vil det nok.


I skarp kontrast til mine jævnaldrende venner har jeg fra en tidlig alder lagt en stor indsats i at integrere mig i det danske samfund, lære sproget samt begive mig ud på arbejdsmarkedet. Som 14-årig fik jeg mit første job i en bager hvor jeg sidenhen altid har haft 2-3 sideløbende jobs. I 2018 påbegyndte jeg en professionsbachelor i multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi hvor jeg efterfølgende har taget en top-up bacheloruddannelse inden for Innovation og entrepreneurship på Zealand som jeg afsluttede i år, 2022.  Jeg valgte uddannelsen med formålet om at lære en masse om innovativ, tænkning og forretningsudvikling. 
Mine ambitioner og drømme 


Med mit ambitiøse og viljestærke sind har jeg den dag i dag opnået flere mål, end turde håbe på. Men drømmene er store og passionen endeløs, hvorfor jeg på nuværende tidspunkt har brug for en anden der tror lige så meget på mig, som jeg selv gør. 


Min interesse i fotografering startede i en tidlig efter. Som 14-årig, fik jeg efter utallige timers hårdt arbejde endelig mulighed for at købe mit eget kamera. Modelfotografering var det første, der fangede min interesse. Igennem min overbos efterladte modeblade og bøger i min vaskekælder blev jeg mere og mere interesseret i at fange de samme billeder. For at komme tættere på drømmen om at blive en professionel fotograf, klippede jeg billederne ud af bladet og klistrede dem op på min væg, således de altid var synlige. Jeg har nu fuldendt min uddannelse og drømmer om at kunne leve af fotografering – en drøm som legatet fra jer vil kunne realisere. Jeg søger udenlands, da jeg efter utallige års forsøg på at komme ind i Danmarks kreative kreds, må erkende at jeg næppe bliver mødt med åbne arme. På egenbetaling søgte jeg derfor imod Paris, hvor jeg på blot to måneder har fået opbygget mig et stærkt netværk samt fået tilbudt arbejde hos Paris Saint-Germain – en af verdens største fodboldklubber.  Udover det egentlige job som fotograf, er mit mål ligeledes er vise de unge, at man ikke skal opgive sine drømme, men derimod kæmpe og arbejde hårdt. Mine egne drømme er et godt eksempel på, at store muligheder skal gribes og bringe dig tættere på drømmen. Jeg har personligt selv kæmpet i mange år for at komme så langt som nu og jeg er ikke et splitsekund i tvivl om det er min opgave at fuldføre. Jeg ved med sikkerhed, at jeg kommer til at opnå gode resultater, hvilket vil bringe mig tættere på at blive en ekstraordinær fotograf.Min målsætning med Paris 


Paris Saint-Germain Football har givet mig en chance for at være en del af deres team som fotograf. Jeg har på nuværende tidspunkt været tre gange i Paris for at tage billeder af PSG – ture som udelukkende har været på egenbetaling. Med et legat fra jer, vil det være muligt for mig at flytte til Paris i 5 måneder, være freelancer fotograf i PSG, hvorved jeg vil kunne tilegne mig nye kompetencer samt skabe et netværk – noget jeg vil tage med retur til Danmark og benytte mig af for at fremme dansk kunst i den hårde internationale konkurrence. 


Jeg har gjort det til mit livsmål at blive succesfuld med min fotografering. Med ønsket om at bane vejen for andre som mig selv, vil jeg fuldføre min drøm i Paris, hvor jeg vil tildele arbejdet mit fulde fokus. Det er tiltænkt at en dokumentar skal blive resultatet af min tid i Paris, hvor jeg ønsker at statuere et eksempel for at man på trods af en hård start på livet, kan opnå det uopnåelige hvis blot man arbejder hårdt for det. Jeg har gennemført en bacheloruddannelse, arbejdet 250+ timer om måneden og grebet hver en mulighed, for at deltage i relevante events som fotograf, som I kan se i mit vedhæftede portfolio. Jeg ønsker økonomisk støtte til mit ophold, da arbejdet vil være ulønnet, men muligheden uundværlig.


Jeg håber inderligt at jeres bestyrelse vil være med til at realisere og støtte mig i min drøm om at blive fotograf og dermed vise andre danske unge at det intet er umuligt, hvis blot du er passioneret og viljestærk.Mehabad Karimi 

Partnerskaber