Nórdica Smørrebrød i Argentina

37.350,00 kr. 106.71% af 35.000,00 kr.

37

crowdfunders
udløbet
Allan Johansen @1069068907

medlem siden 13. august, 2022

Om projektet

Mange bække små...

Hej mit navn er Allan Johansen. Jeg lever af at sælge smørrebrød i Buenos Aires, Argentina. Det lyder måske tosset, men det er blevet taget fantastisk imod.

Faktisk så godt, at vi nu er ved at åbne nye butikker.
Hovedforretningen Nordica Smørrebrød kommer til at lægge i dette nye fantastiske gastronomimarked Mercat Caballito, som er
ved at blive bygget her i hjertet af Buenos Aires. Her vil vi tilbyde smørrebrød af høj kvalitet, hvor alle komponenter er hjemmelavede, samt diverse delikatessevarer såsom rugbrød, sild, leverpostej, syltevarer, remoulade, dansk øl osv.

Vi er dog rendt i udfordringer. Argentina er et svært land med en inflation på 70% hvis man kigger 12 måneder tilbage og isoleret set for 2022 forventer man tæt på trecifrede inflationstal. Det har gjort, at de penge vi har til projektet ikke længere er det samme værd og samtidigt har byggeriet vist sig at være 50% dyrere end hvad tilbuddet i sin tid lød på.

Så vi har et GAP i økonomien for at nå helt i mål og her har vi brug for din hjælp. Vi håber du har lyst til at støtte dette projekt, så vi kan få sat Danmark på Argentinakortet og smørrebrød kan blive endnu mere udbredt og at de lokale endda måske en dag kan lære at udtale det .

Vores mission er at positionere dette fantastiske produkt, vel det eneste Danmark har leveret til verdensgastronomien og samtidigt være de bedst mulige ambassadører for Danmark her i Buenos Aires.

Til sidst vil jeg opfordre alle til at besøge Argentina og Buenos Aires. Det er et fremragende rejseland, hvor pengene rækker langt og der er fantastiks natur, kultur, befolkning og god mad. Og når rugbrødstrængen melder sig ved I hvor I kan få den stillet. TAK FOR JERES HJÆLP!
Partnerskaber