Støt driften af DSbold

300,00 kr. 2.00% af 15.000,00 kr.

3

crowdfunders

12

dage tilbage

Om projektet

I forsøget på at fortsætte driften af DSbold og derved dækning af Danmarkseriens 4 puljer prøver jeg denne vej rundt, at stable midler til drift og minimal udvikling af sitet, på benene.

Tanken er fortsat at lave optakter, historier, interviews  og relevante klummer med fokus på fodbolden, i laget under divisionerne.

Igennem de seneste år har det været et mål at give brugeren- og følgere af Danmarksserien, uanset hvor i landet man befinder sig, en nærværende dækning af hver enkelt pulje og klub. Dette baseres stort set fuldt ud på hvor lidt- og hvor meget klubberne selv investere i mediedækning i form af at være til rådighed ift. at deltage med interviews osv.

Jeg vil fortsat arbejde på partnerskaber i forhold til at skabe en bedre økonomi omkring sitet men eneste måde at komme videre på, her og nu, er ved at alle interesseret spæder lidt i kassen, “desværre”.

God sommer.

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber