Hjælp Lydmur: 30 kvindestemmer, der fortolker kvindelige artister

6.150,00 kr. 22.36% af 27.500,00 kr.

32

crowdfunders
udløbet

Om projektet


Kære potentielle hjælper

Vi har fået en stor chance - og nu rækker vi ud til dig for at høre, om du vil hjælpe os til at kunne gribe den.

Hvem er Lydmur?

Vi er et ambitiøst kor bestående af ca 30 kvinder, som mødes hver tirsdag og synger. Fælles for os alle er, at vi elsker musik - og vi brænder for at skabe nye, stemmebaserede fortolkninger af dejlige numre. Vi synger primært sange skrevet af kvindelige artister - danske som internationale - og korets stifter og dirigent Kathrine Svensmark Møller skriver ofte selv de arrangementer, vi kaster os ud i.

Hvert halve år arrangerer vi koncerter, hvor vi til en billig entrepris inviterer alle interesserede til at komme og høre vores fortolkninger - og måske endda lære et par nye kvindelige kunstnere at kende.

En stor chance

Vi har udviklet os meget siden Lydmurs stiftelse i 2021, og nu har vi fået en unik chance for at blive endnu dygtigere: Vi er nemlig blevet optaget på en korfestival i Århus. Her skal vi konkurrere med både danske og udenlandske kor og deltage i en masse spændende workshops. Ydermere får vi muligheden for at blive vejledt og rådgivet af erfarne kordirigenter, som vil hjælpe os med som kor at blive endnu dygtigere. Og i sidste ende - ja, så vender vi forhåbentligt tilbage til København med endnu bedre forudsætninger for at skabe gode musikoplevelser for jer - og med endnu flere idéer til, hvordan vi kan arbejde med musikken fra de mange kvindelige kunstnere, vi gerne vil hylde.

Men sådan en chance er langt fra gratis. Og nok har vi store musikalske ambitioner, men mange af os er studerende - så pengene er små. Derfor har vi brug for din hjælp!

Hvordan kan du hjælpe os?

Du kan hjælpe os ved at købe en af de ydelser, du kan se her på siden. Der er for hver ydelse fastsat en minimumspris, men det er muligt at hæve beløbet, hvis du ønske at støtte med mere end den fastsatte pris. Vi er dybt taknemmelige for al den støtte, vi kan få! <3

Hvad går pengene til?

Udgifterne forbundet med festivalen indbefatter adgangsbilletter, kost, logi og transport og overstiger de 100.000 kr., men en stor del af dem er vi indstillet på at betale af egen lomme. Derfor forsøger vi gennem denne kanal at skaffe minimum 27.500 kr, hvoraf 9% vil gå til administration af Boomerang.dk, og resten (91% = 25.000 kr) vil gå ubeskåret til entre-billetter til festivalen.

Derudover gør vi opmærksom på, at dit støttebeløb går gennem en lovmæssig påbudt betalingsservice, Mangopay, der er registreret hos Finanstilsynet jf. indsamlingsloven. Mangopay opkræver dig et gebyr på 10% af din støtte.

Uanset om vi når vores mål på de 27500 kr eller ej, er din støtte en stor hjælp og vil gå til at finansiere turen, som vi skal afsted på lige meget hvad.


På forhånd tusind tak

-Lydmur

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

TAK!
Minimumsbeløb 50,00 -Vi sender dig mange taknemmelige tanker
Lyden af Lydmur
Minimumsbeløb 100,00

-Du vil som tak modtage en lydoptagelse af et af Lydmurs numre som mp3-fil.

(Du modtager lydfilen efter slutdatoen på crowdfundingen)

Early-bird billet til Lydmurs julekoncert, 2024
Minimumsbeløb 150,00 -Du skrives allerede nu i døren til Lydmurs julekoncert 2024
Lyden af lydmur og early-bird billet til julekoncerten 2024
Minimumsbeløb 200,00

-Du skrives allerede nu i døren til Lydmurs julekoncert 2024

-Du vil modtage en lydoptagelse af et af Lydmurs numre som mp3-fil.


(Du modtager lydfilen efter slutdatoen på crowdfundingen)

Intimkoncert med lydmur
Minimumsbeløb 2.500,00 -Køb en nedskaleret version af Lydmur til at komme og synge 3-4 sange til dit næste event - eller giv oplevelsen til en, du holder af.
Helt konkret vil fire kvinder fra koret dukke op til din fest/reception/i din stue/andet og synge en lille a capella-koncert bestående af 3-4 numre fra vores repetoire på en lokation, du bestemmer.

Detaljer vedrørende praktiske omstændigheder aftales nærmere. 
Bemærk, transportudgifter kommer oven i donationen ved arrangementer uden for københavn-området.
Ved spørgsmål - kontakt os på email: lydmur0@gmail.com
Kvindestemmer på din næste indspilning (til musikere)
Minimumsbeløb 5.000,00 -Hyr Lydmur til at synge med på din næste indspilning. Få et udsnit af koret (valgfrit antal op til 10 kvinder) på besøg i studiet i 3 timer og få et kvindekor med på din næste udgivelse.

Detaljer vedrørende praktiske omstændigheder aftales nærmere.
Ved spørgsmål - kontakt os på email: lydmur0@gmail.com
Partnerskaber