Berlin songwriter Camp 2024

4.250,00 kr. 100.00% af 4.250,00 kr.

33

crowdfunders
udløbet
Alberte Kragh @6552599567

medlem siden 2. september, 2019

Om projektet

Jeg vil ikk være kendt og set, jeg vil være anerkendt og hørt.. og hvordan bliver jeg det? 

D. 7 marts 2024 fik jeg en enormt glædelig nyhed.. nemlig at jeg var blevet udvalgt af Dansk musikerforbund, til at skulle med dem på en hel genial sangskrivningscamp i Berlin.

Det er en sangskrivningscamp som skal lære én at blive endnu skarpere, udfolde vores netværk endnu mere, for at blive endnu dygtigere.. og jeg er så beæret over at få den geniale mulighed. 

Jeg er et fantastisk sted i min karriere, hvor der endelig er begyndt at vokse blomster fra de frø jeg har plantet i mange mange år. Selvom jeg har meget på min tallerken i form af arbejde, øvere, og koncerter, så er jeg grådig på mere viden. 

Men hverdags livet med udgifter og kæmpe kreative drømme der er bosat i ens hoved betyder også, at man nogengange må række ud og bruge sit netværk 

Jeg vil så enormt gerne inspirere med min musik & hjælpe med at skabe et rum for de svære følelser & derfor er denne Camp enormt vigtig for mig - hvilke er derfor jeg søger 4250,- til at dække de udgifter der skulle dukke op under turen. 

Jeg takker på forhånd til de bekendte og måske fremmede der har lyst til at støtte mig og min musikalske drøm.

Mange kram fra Berg <3


Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber