Karl-frank's univers - en knivtaske til den kræsende kokke entusiast

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
magnus houman @karlfrank

medlem siden 10. marts

Om projektet

Velkommen til Karl Frank's univers, hvor klassisk elegance møder nutidig funktionalitet!

Vores Kniverulle fra Kitchenware By Karl Frank er den ultimative tilføjelse til ethvert moderne køkken. Lavet af førsteklasses læder, er den ikke bare stilfuld og nem at rengøre, men også en pålidelig partner for både professionelle kokke og madentusiaster.

Med et års garanti og lang levetid, er det en investering i kvalitet. Og med god pleje fra Accessories By Karl-frank læderfedt kan du nyde din taske i mange år frem. Den kommer med en mulepose, perfekt til opbevaring af grøntsager, dagligvarer eller til daglig brug.

Forhøj din køkkenoplevelse med Karl Frank's Kniverulle og vær en af de første til at få denne kvalitets knivtaske før alle andre. Imponer dine venner eller kolleger og køb den allerede i dag.

Bliv en del af Karl Frank's univers! Støt os, så vi kan fortsætte med at skabe førsteklasses køkkenprodukter til alle. Din investering vil hjælpe os med at udvide vores sortiment og forbedre vores produkter yderligere. Sammen kan vi gøre køkkenoplevelsen bedre for alle!

Knivtasken koster 1199 DKK og indeholder 7 rum til knive samt et ekstra rum til opbevaring af småredskaber som kuglepenne, skralder, pincetter mm. Tasken er fremstillet i lækkert læder og inkluderer en mulepose i genanvendeligt plast.

Plejesættet, der kun koster 199 DKK, leveres i en kompakt æske og indeholder klud, børste, læderfedt samt en opbevaringspose til produktet.

Køb begge produkter og sikre dig en stilfuld og holdbar taske i mange år frem.

Accessories by Karl-Frank og Kitchenware by Karl-Frank har en vision om at tilbyde klassiske køkkenredskaber og hverdagsprodukter i læder til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med elegance og eksklusivitet. Vi stræber efter at udvide vores sortiment med flere spændende produkter til køkkenet og hverdagen, med fokus på læderprodukter af høj kvalitet og bæredygtige materialer med minimal miljøpåvirkning.

produktet kommer hjem til maj. vi vil personligt sende tasken til hver person som måtte bestille vores fantastiske knivtaske.

tusind tak for støtten!!

de bedste hilsner

Karl-frank's univers

 Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber