TO VINYL UDGIVELSER PÅ NYSTARTET COUNTRY & FOLK PLADESELSKAB

11.900,00 kr. 23.80% af 50.000,00 kr.

27

crowdfunders
udløbet
Aske Skat @4246980598

medlem siden 30. august, 2020

Om projektet

Country Moon Records - er et nystartet pladeselskab. Vi er et lille undergrunds label der er afhængige af, at i på forhånd støtter vores udgivelser så de kan få et liv på vinyl.

Her er de første to plader vi gerne vil udgive:

ASKE SKAT WITH THE FREAKS FROM NORMAL STREET
Aske Skat har igen samlet et band og indspillet sin 3. studieplade. Det er mere livligt end hans forrige projekter, men han arbejder selvfølgelig stadigvæk med både country og psykedeliske elementer. Det er en mere groove baseret plade der også har noget mere rock over sig. Teksterne handler om mærkelige mennesker vi møder i det helt normale liv, som de fleste af os jo lever.THE BOBBY TENDERLOIN UNIVERSE
Et Canadisk countryband der to gange har gæstet Danmark. Det er her samarbejdet er etableret og vi er meget stolte over at The Bobby Tenderloin Universe har valg at udgive deres kommende plade på vores nystartede label!
Med sit meget originale tekstunivers, skæve salonklaver, dybe stemme, engle harmonier og velspillet musik, skaber bandet deres helt eget unikke univers. Du vil elske den nye plade hvis du holdt af den gamle, og hvis du ikke har hørt dem før så glæd dig!

The Bobby Tenderloin Universe · Marigold Mastered 2023 V2 24
">


Vi vil helst at du skal støtte ved at købe pladerne samlet, for at skyde vores label stærkt i gang, men de kan osse fås hver for sig.
Hvis alt går som planlagt, kommer vinylerne til maj og der vil vi sende dem videre ud til jer. 

Det koster 500,- kr. for begge plader hvis du henter dem selv og, 600,- kr. hvis de skal sendes med posten.
En enkelt LP koster 250,- og hvis den skal med posten så er det 300,-
Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber