UNIVERSET ER RUNDT - album på vinyl

4.200,00 kr. 26.25% af 16.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Camilla Tiedt Frith @6893157073

medlem siden 5. december, 2018

Om projektet

Hjælp mig med at realisere trykning af vinyler på mit kommende album: UNIVERSET ER RUNDT!

 

Albummet UNIVERSET ER RUNDT er netop blevet færdigmasteret, efter at jeg har indspillet siden sommer hos producer Kristan Martinsen (Annette Heick, Henrik Strube, Entakt, Kenneth Thordal mfl.).


Albummet arbejder videre fra min EP: UNIVERSALSANGE (nov. 2022) (Lyt til EP) og har som dogme at alle 10 sange benytter stjerner, sol, måne og univers som metaforer, referencer og bagtæppe for kærlige, vedkommende menneskefortællinger om os selv i linjer som:

”Vi græder over alt der ender, alt der holder op med at være

Når det slipper vores hænder, alt det som vi troede vi sku' bære

Det er de brudte, lige linjer, der gør ondt

For vi er stjernestøv, og universet er uendeligt og rundt”


Teksterne søger alt det, der binder os sammen, det der gør os universelle, det der er større end os selv, og det der fylder noget for alle uanset religiøsitet, ophav eller overbevisninger.
Længsel. Tid. Tab. Kærlighed. Lykke. 


Hør en bid af en af sangene her: Sidste sang - live i Roskilde Domkirke

 

Jeg henter inspiration fra bl.a Susanne Sundfør, Nana Jacobi, Aurora og Robyn – kvindelige singer-songwritere, der tager poppen seriøst i det elektroniske udtryk.

 

Flere af sangene er co-writes med bl.a Bjarne List, Kir Jul m.fl. og har været ude at flyve både via egen booking samt BeMyConcert på Orø, Bornholm og Sjælland.
I september var jeg og mit band opvarmning for Barbara Moleko og Marie Frank samt lavede ”bagom-sangene-koncert” for 100 pensionister i et ”olle-kolle” og supermånekoncert på Containerstriben i Roskilde.

 

Bandet er:

Camilla Tiedt: Leadvokal, Synth

Peter Altmann: SPDS, tracks

Olivia Axelsen: kor, synth
Lyd: Carsten Klyden Degnebolig

(På produktionen medvirker også Kristian Martinsen.)

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber