Støt Out and about SEX podcast

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders

165

dage tilbage
Mikkel Kjerri @made4media

medlem siden 19. januar

Om projektet

Kære venner, støttere og allierede,

Velkommen til crowdfunding-indsamlingen for podcasten "Out and about SEX" - en banebrydende stemme, der kaster lys over vigtige emner inden for mænd, der har sex med mænd (MSM) og LGBT+ fællesskabet generelt.

Dette er din mulighed for at gøre en positiv forskel og støtte et projekt, der ikke kun uddanner, men også skaber rum for åben dialog om komplekse og vigtige emner.


Om "Out and about SEX

"Out and about SEX" er ikke bare en podcast. Den er en platform for oplysning, åbenhed og støtte. Vært og tilrettelægger Mikkel Kjerri, med kommentarer fra den velkendte sexolog Bjorn Dotzauer, leder lytterne gennem tabubelagte emner, herunder:


 • Unges udsættelse for ulovlig seksuel aktivitet: Vi udforsker det stigende problem med unge drenge, der tilbyder sex til ældre mænd for penge. Podcasten går i dybden og skaber forståelse uden fordomme, hvilket giver lytterne mulighed for at danne deres egne holdninger på baggrund af oplyst information.


 • Krænkelser i LGBT-miljøet: Vi adresserer de udfordringer, mange unge i LGBT-fællesskabet står over for, når deres grænser overskrides af ældre og uforstående personer. Vi ønsker at skabe bevidsthed og støtte for dem, der oplever denne form for overgreb.


 • Chemsex-udfordringen: Vi diskuterer det stigende problem med chemsex og dets indvirkning på mænd, der har sex med mænd. Gennem oplysning og åben dialog søger vi at skabe forståelse og støtte for dem, der er påvirket af denne udfordring.


Hvorfor støtte?

"Out and about SEX" er et vigtigt bidrag til LGBT+ mediet Out&About, og det produceres af dedikerede frivillige. Vi søger jeres støtte til at forbedre kvaliteten af vores indhold ved at investere i nødvendigt produktionsudstyr:


 • Mixer og mikrofoner: For at forbedre lydkvaliteten og levere en mere professionel oplevelse.
 • Redigeringshjælp: For at sikre, at vores indhold er velredigeret og poleret, så det når ud til så mange som muligt.
 • Markedsføring: I forbindelse med vores udgivelser søger vi penge til, at oplyse målgruppen om podcasten eksisterer. 


Hvordan kan du hjælpe?

Vi opfordrer dig til at støtte "Out and about SEX" ved at donere til vores crowdfunding-indsamling. Enhver donation, stor eller lille, vil bidrage til at opnå vores mål og gøre en positiv forskel for LGBT+ fællesskabet i Danmark.


Beløbsforslag:

- 100 DKK: Støtter vores produktion med kærlighed og tak!

- 250 DKK: Modtager en personlig tak via vores podcast og en virtuel high-five.

- 500 DKK: Navnet dit som støtte i vores podcast samt alle ovenstående fordele.

- 1000 DKK eller mere: Eksklusivt shout-out i en episode, dit navn som en officiel sponsor og alle ovenstående fordele.


Støt os i dag!

Tak fordi du overvejer at støtte "Out and about SEX." Sammen kan vi gøre en forskel, bryde tabuer og styrke fællesskabet. Del denne indsamling med dine venner, familie og netværk, og lad os sammen skabe en platform, der lytter, støtter og uddanner.


Fakta:

 • 12.500+ unikke downloads
 • Alle medvirkende også sexolog og vært arbejder frivilligt fordi det er en behov for oplysningsarbejde om SEX, FETISH og LIVSSTIL til målgruppen
 • Læs vores pressemeddelelser
 • Lyt til vores podcast
 • Vores nuværende lydkvalitet er forringet derfor søger vi nyt udstyr

Stor tak,
Redaktionsteamet

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber