Rum for fællesskab

9.425,00 kr. 6.28% af 150.000,00 kr.

43

crowdfunders

19

dage tilbage
Anna Falch @annaelisafalch

medlem siden 29. december, 2023

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
En kop kaffe der støtter
Minimumsbeløb 50,00

Tak fordi du vil støtte projektet med det som er muligt for dig. Med denne reward får du en kop kaffe præcis som du kan lide den. Vi brygger den til dig på vores vidunderlige barista-kaffemaskine når du kommer forbi Bygagergaard. Du bestemmer selv hvor meget du støtter projektet med i bytte for en symbolsk kaffe der støtter.

Du støtter med det som er muligt for dig mellem 50 kr - 150.000 kr. 

Privat tur i sauna
Minimumsbeløb 2.500,00

Tak fordi du vil være en del af at bygge rum for fælleskab. Med denne reward får du en privat tur i sauna med dem som du har lyst til at dele oplevelsen med. Saunaen er brændefyret og i kan være op til 12 personer. 

En overnatning i glampingtelt
Minimumsbeløb 5.000,00

Med denne rewards får du en overnatning på Bygagergaard i sæson 2024. Normalt koster en overnatning for 2. personer 1495 kr. men her bestemmer du selv hvor meget du vil støtte projektet med i bytte for en overnatning. 

Tak fordi du vil være med til at bygge rum for fællesskab. 

Ambassadør - Kom op og hænge på væggen i den nye sal
Minimumsbeløb 25.000,00

Dit eller din virksomheds navn kommer op og hænge på væggen i den nye sal, så vi glade kan vise frem at vi har stået sammen om at bygge rum for fællesskab. 

Kontakt endelig Anna hvis du er nysgerrig på mere information: kontakt@bygagergaard.dk

Personaledag for din virksomhed.
Minimumsbeløb 30.000,00

Med denne reward får du en faciliteret dag for dine medarbejdere på Bygagergaard (max 25 personer).

Anna Falch, som faciliterer virksomhedsretreats, er vært og sætter rammen for en vidunderlig dag for jer. Personaledagen er 5 timer på Bygagergaard på Møn og dato aftales via mail: kontakt@bygagergaard.dk.

Der serveres suppe til frokost og te hele dagen. Hvis yderligere forplejning ønskes, så kan det bestilles mod betaling og tilberedes i Bygagergaards café.

Partnerskaber