Kattedronningen - Et drama om ikke at blive voksen

1.000,00 kr. 10.00% af 10.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Emil Thomsen @Kattedronningen

medlem siden 14. januar

Om projektet

Kære alle jer,

Velkommen til crowdfunding-indsamlingen til kortfilmen "Kattedronningen" - der er et fremragende eksempel på, hvordan der er nogle unge, der kan føler sig presset af deres veninder og omgangskreds til at fremskynde noget, som de egentlig ikke er klar til.

Hvorfor støtte?

"Kattedronningener en vigtig fiktions-ungdomsfilm, der følger en ung pige, der står over for presset fra hendes veninder, der ønsker at blive voksen alt for hurtigt. Et tema der udspringer af reelle begivenheder og oplevelser, som vores kvindelige instruktører har observeret og erfaret. Dermed tror vi på, at filmen kan give et vigtigt budskab til den yngre målgruppe om, ikke at lade sig presse, men i stedet mærke efter, omkring hvad det er man gerne vil.


Filmen produceres af dedikerede frivillige. Derfor søger vi støtte til bl.a.:

  • Produktionsstøtte: Alt lige fra location leje, intimkoordinator, produktionsudstyr.
  • Markedsføring: Filmen skal sendes til filmfestivaller i Danmark og i Udlandet. Derudover vil den blive sendt ud til skoler og gymnasier, for at skabe diskussion om filmens temaer og budskaber. 

Støt os i dag!

Tak fordi du gav dig tid til at læse med. Vi håber du vil støtte projektet. Del denne indsamling med dine venner, familie og netværk, og lad os sammen skabe en film, der har et enormt vigtigt budskab.

Læs mere om os på IMDb:
https://www.imdb.com/title/tt31242695/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_kattedronningen

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber