My Pet Funeral - Askespredning af hunde og katte

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
hans hvistendahl @hansmypet2024

medlem siden 5. december, 2023

Om projektet

Hvad er My Pet Funeral

Velkommen til 'My Pet Funeral', hvor vi ærer de specielle øjeblikke, vi har delt med vores elskede kæledyr. Vi har brug for din støtte til at gøre askespredning af hunde og katte mulig. Vores mål er at tilbyde kæledyrsejere en smuk og meningsfuld måde at sige farvel til deres elskede kæledyr på. Dette gør vi blandt andet ved havebegravelser, og som de første i Danmark askespredning af kæledyr med drone.

Vores vision med askespredning af hunde og katte

Forestil dig en fredfyldt afsked med dit kæledyr, hvor asken spredes over havet i solnedgangens skær. Vi har i snart 2 år arbejdet på at realisere denne vision, hvor vi har udviklet vores eget urnestel som monteres på en drone, hvorefter asken kan spredes. Vi er stolte over at kunne tilbyde denne service til sommer 2024.

Kæledyrs kærlighed

Hver kæledyrsejer har en unik historie. Vores service er inspireret af de utallige fortællinger om kærlighed, venskab og uvurderlige øjeblikke delt med kæledyr. Vi ønsker at ære disse historier med en ceremoni, der afspejler den dybe kærlighed og respekt, vi føler for vores kæledyr.

Hvorfor din støtte vigtig

For at realisere denne vision har vi brug for din støtte. Vi har allerede investeret mange penge i vores vision, men vi mangler lige det sidste for at nå i mål. Dit bidrag vil hjælpe os med at færdiggøre vigtige flyvetests og sikre, at vores tjeneste lever op til de højeste standarder for sikkerhed og værdighed.

Sådan bidrager du

Du kan bidrage på 2 måder, enten via donation, hvor du af dit gode kæledyreshjerte støtter vores mission eller at du støtter via en reward. Det betyder, at du forudbestiller en kæledyrsaskespredning og få den indløst, når vi lancerer i sommer 2024. Som belønning for din støtte, får du askespredningen til halv pris. Dvs. at den normale pris vil være kr. 4995,- men du køber den til kr. 2.500.

Vi glæder os til at være på denne rejse sammen

Bliv en del af vores mission om at ære og fejre livet og minderne om vores elskede kæledyr. Støt My Pet Funeral i dag og hjælp os med at bringe denne vision til virkelighed. Din støtte betyder alt for os og de mange kæledyrsejere, der søger en værdig afsked med deres elskede venner.

Hvis du ellers har lyst til at følge os, læse mere om regler, så kan du gøre det via:

www.mypetfuneral.dk

hej@mypetfuneral.dk

+45 60 55 39 49

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Pote Ven - En ven for poter, en støtte for hjerter!
Minimumsbeløb 250,00

Med din støtte bliver du nu officielt en Poteven. Som en del af vores pote-positive fællesskab får du adgang til vores eksklusive nyhedsbrev, hvor du kan følge med i vores spændende eventyr og poternes verden. Vi sender dig også et digitalt Poteven-certifikat for at fejre din status som en vigtig del af vores klub!

Pote Helt - Med din støtte bliver du poternes beskytter!
Minimumsbeløb 500,00

Tillykke, Potehelt! Du har nu trådt ind i kredsen af vores Potehelte. Tak for din støtte – du er den superhelt, som vores firbenede venner har brug for. Med vores nyhedsbrev kan du følge med i vores heltemodige mission og få alle de pote-lige opdateringer. Vi sender dig også et digitalt Potehelt-certifikat, så du kan vise din heltemodige status frem med stolthed!

Pote Mester - Kæledyrselsker på mesterligt niveau!
Minimumsbeløb 750,00

Din støtte har løftet dig op til Potemester-niveau. Vores nyhedsbrev er nu din direkte billet til at følge med i vores projekt og potemester-nyheder. Som ekstra bonus sender vi dig et digitalt Potemester-certifikat, så du kan markere din Potemester-stil med stolthed!

Pote Legende - En legendarisk støtte til at ære kæledyrenes kærlighed og hengivenhed!
Minimumsbeløb 1.000,00

Ingen tvivl om det, du er vores Pote Legende! Din utrolige støtte og engagement gør dig til en uundværlig del af vores fællesskab. Med vores nyhedsbrev kan du fortsætte med at følge med i vores legendariske eventyr. Vi sender dig også et digitalt Potelegende-certifikat for at fejre din legendariske status som en del af vores projekt!

Pote Engel - Æren af at sprede min egen kæledyrs aske og holde mindet tæt ved mit hjerte!
Minimumsbeløb 2.500,00

Du er vores Poteengel! Med denne utrolige donation bliver du en ægte Poteengel. Som en gestus af vores dybfølte taknemmelighed tilbyder vi dig muligheden for at købe en askespredning til halv pris, med en værdi på 5000 kr. Du er ikke kun en engel for os, men også for dit kæledyr. Tænk på det som din og dit kæledyrs velfortjente plads blandt stjernerne i Poteengle-himlen. Vi sender dig også et digitalt Poteengel-certifikat og gavekort til askespredning for at ære din englestatus!

Partnerskaber