Støt FOLKAMOK! <3

1.050,00 kr. 17.50% af 6.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
Cecilie Duncan-Jones @FOLKAMOK

medlem siden 26. oktober, 2023

Om projektet

Kære FolkAmok publikum!


Vi har i FolkAmok, ligesom flere andre foreninger, været igennem et generationsskifte de sidste par år. Det har medført, at vi har mistet nogle af vores gamle kræfter og viden, som ellers har været essentielle for os - og nu står vi i den uheldige situation, at det bliver lidt svært at afholde flere koncerter næste år. 

Derfor vil vi gerne spørge jer, vores publikum, om I kunne have lyst til at støtte os, så vi kan få muligheden for at blive ved med at præsentere jer for den nyeste, sprødeste, friskeste folkemusik, vi har her i landet.


Der er to muligheder: 

  • En simpel donation, fordi I bakker op om vores mission om at fremhæve vækstlaget i dansk folkemusik!
  • Eller at forudbetale noget af jeres fremtidige entréer ved at give 100 kroner nu og få 20 kr. rabat på alle arrangementer afholdt i 2024.  


Vi håber meget, at I har lyst til at støtte os og det arbejde, vi sætter i at både give de nye musikalske kræfter en scene at spille på, men også de nye arrangørkræfter, som får muligheden for at afprøve afholdelsen af koncerter, så vi forhåbentlig også får flere arrangementer i vores skønne miljø.


Af hjertet tak - FOLKAMOK! holdet <3

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber