Livskvalitet for pensionister i udsatte områder

0,00 kr. 0.00% af 250.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Kim Hansen @Lupinen

medlem siden 6. oktober, 2023

Om projektet

Formålet med projektet er at aktivere og socialisere den ældre generations så de kan komme ud og møde andre samtidig med at de får en prisvenlig oplevelse.

Vi har fokus på udsatte områder hvor vi vil tage udgangspunkt i Lolland-Falster og invitere gæster herfra og tilbyde dem en 3 dages rejse til Bornholm med bus og overnatning.

Under opholdet vil der være underholdning med kendte lokale kunstnere på en helt unik lokation på øen. Gæsterne vil blive afhentet i bus tæt på deres hjemadresse, fragtet til øen, indlogeret på hotel, og returneret til opsamlingsstedet efter endt rejse. Turen vil bla. indholde en grilaften med underholdning i et sandstensbrud, og en ø-rundfart.

Vi, som er teamet på restaurant Lupinen i Marielyst, har en del erfaring med målgruppen som i forvejen er stamgæster på vores restaurant. Vi har igennem 5 år arrangeret grisefester på vores egen matrikel, og har set hvad det kan bringe af glæde om sammenhold i målgruppen.

Vi ønsker derfor hjælp til at opstarte og udvikle konceptet, samt at få det til at omfatte afgange fra andre områder af danmark.

Teamet bag projektet vil
omfatte personalet på restaurant Lupinen, i samarbejde med Vores i forvejen
kendte husorkester, og virksomheden Bornholms sandstensbrud.

Vi forventer på første tur at have en udgift i størrelsesorden, 500.000 kr. til bustransport, indlogering og afholdelse af arrangementer på øen.

Forventet afvikling er ultimo maj måned 2024

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber