PLAN TO ACHIEVE

7.850,00 kr. 15.70% af 50.000,00 kr.

13

crowdfunders
udløbet
Lærke Bremer @laerkebremer

medlem siden 28. juli, 2023

Om projektet

PLAN TO ACHIEVE - Værktøjet til at skabe din succes!

Kvinder har aldrig været mere ambitiøse og målrettede end de er i dag. Derfor skal de også have det helt rigtige værktøj til at opnå de mål og drømme de går og arbejder på. 

Motivationen bag denne planner, er at tilbyde et æstetisk værktøj, til at skabe struktur og overblik i hverdagen. Jeg har længe ledt efter den mest optimale planner, der kan rumme lidt af hvert. Da jeg endelig fandt et godt match, endte jeg med at give mere end det dobbelte af prisen for fragt  og ventede 1,5 måned på at den kom hjem fra USA.

Derefter gik jeg i gang med at designe en dansk udgave, som jeg nu skal bruge din hjælp til at få testet herhjemme.

Planneren indeholder et halvt års udateret planlægning, hvor der er plads til refleksioner, målsætning, ugentlig og daglig planlægning helt ned på timeplan.

Hver uge kan du sætte nye mål og prioriteter, og reflektere over ugens læring og succes. Hver dag kan du udøve taknemmelighed og starte dagen på den højeste frekvens, og så er det ellers bare at få planlagt ugens gøremål og indsætte dagens møder, aftaler og hvad din hverdag ellers måtte bestå af.

Planneren er designet til, at kunne arbejde med udviklingen af sin egen virksomhed, skabe sin drømmekarriere, på studiet eller at balancere flere ting på en gang. Der er ingen begrænsninger udover dig selv og dit eget mindset.

Bæredygtigt produceret 

Alt indholdet i din planner pakke er dansk produceret.

Læderomslaget bliver produceret hos Gellett Leather i Kruså. Læderet kommer fra kører i Italien og Frankrig, da der er skrappe regler for opvækst og fodring af køer i EU. På den måde kan de være med til at sikre en høj dyrevelfærd hos deres leverandører, og de mindsker CO2 -udledningen ved transport. Læderet er garvet med vegetabilsk olie, som både er bedst for dig og naturen.

Omslaget er af høj kvalitet og slidstyrke. Det kan derfor anvendes i mange år og indtil du mener at det trænger til en udskiftning. 

Snap-in Bogmærket bliver produceret hos Neoplast i Bjæverskov. Der med mere end 25 års erfaring, som ordreproduceret plastsnedkeri, bestræber sig på at være kvalitets- og miljøbevidst leverandør af plastprodukter.

Planneren og klistermærke arket bliver produceret i samarbejde med Grafisk trykcenter i Esbjerg og er svanemærket.

Du kan læse mere om svanemærkets krav til trykkerier og tryksager her: https://www.svanemaerket.dk/krav/trykkerier-og-tryksager-041

Hvorfor crowdfunding?

For at min drøm kan blive til virkelighed, har jeg brug for hjælp. Jeg søger en økonomisk hånd for at kunne producere læderomslaget, og har brug for feedback og eventuelle forbedringer, for at kunne skabe den ultimative planner.

Så hvordan kan du støtte?

Du kan vælge at give et valgfrit tilskud og få en kæmpe tak for at du vil støtte min drøm.

Du kan også vælge at modtage en planner pakke og være med til at teste produktet af. Dette kræver dog at du støtter med et minimumsbeløb på 375 kr.

Hvem er jeg?

Mit navn er Lærke, jeg er 21 år og har taget et bevidst valg om at gå efter min drøm. Jeg elsker at udvikle mig, og arbejder på at skabe den bedste version af mig selv. Jeg drømmer om at skabe en virksomhed, en platform og et community, der inspirerer og guider ambitiøse og målrettede kvinder ligesom mig selv.

Jeg vil gerne være med til at give kvinder troen på, at de kan og er, meget mere end deres egne begrænsninger.

Du kan  finde mere inspiration og følge med på rejsen her:

Instagram: https://www.instagram.com/achieveofficialdk/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/achieveofficial 

Webshop: https://achieveofficial.dk/


Såfremt du skulle have nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til: info@achieveofficial.dk

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber