Viegaard Stutteri - Køb af 407 heste, Foder, Medicin & Frivillige

0,00 kr. 0.00% af 1,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Eduardo Vistisen @EduardoVistisen

medlem siden 23. august, 2023

Om projektet

Velkommen til vores crowdfunding-kampagne! Viegård stutteri er netop gået konkurs, og 407 traumatiserede heste skal sælges af kurator med det samme.

Vores mission er at købe alle hestene og bagefter i ro og mag finde de rigtige omsorgsfulde nye ejere til de enkelte heste, med høj empati. Vi samler penge ind for at købe hestene, sikre omsorg, foder og medicin til hestene, der tidligere var under Viegaard Stutteri, samt for at støtte de frivillige med mad og drikke, som træder til i denne kritiske tid. Dette er din chance for at stå sammen med os i beskyttelsen af disse heste og sikre, at de får den omsorg, de fortjener.

Baggrund:

Konkursen af Viegaard Stutteri betyder, at hestene skal sælges hurtigt, da det koster millioner at have dem stående Hestene har akut behov for støtte, for at garantere deres trivsel og velfærd.

Målet:

Vores primære mål er at sikre hestenes velfærd. De penge, vi ønsker at samle ind, vil gå direkte til at forsyne hestene med nødvendigt foder og medicin. Derudover vil midlerne også understøtte de dedikerede frivillige, som arbejder utrætteligt for at tage sig af disse dyr ved at give dem mad og drikke.

Din rolle:

Din støtte er altafgørende. Ved at bidrage til denne kampagne vil du direkte påvirke hestenes fremtid og trivsel efter deres tid på Viegaard Stutteri. Ethvert bidrag, stort som småt, gør en kæmpe forskel. Vi opfordrer også til at dele kampagnen med dit netværk for at øge opmærksomheden og hjælpe os med at nå vores mål.

Forpligtelse til gennemsigtighed:

Vi er dedikerede til fuld gennemsigtighed. Alle bidrag vil blive brugt med integritet, og vi vil regelmæssigt opdatere alle bidragydere omkring fremskridtet og brugen af midlerne.

Lad os stå sammen i denne tid og sikre, at disse heste får den bedste fremtid muligt. Bidrag til vores crowdfunding-kampagne i dag og gør en forskel for disse udsatte dyr. Sammen kan vi skabe forandring.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber