Fremstormende Futsal hold fra Kbh

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nicklas Andersen @Kbhfutsal

medlem siden 1. oktober, 2023

Om projektet

Hey, vi er et Futsal hold fra Kbh som har brug for et boost til økonomien, så vi kan kæmpe med om det danske mesterskab igen. I tænker nok, hvad er FUTSAL. Futsal er en af det mest hæsblæsende “indendørs fodbold” former, som stamme fra Brasilien, som b.la. Ronaldinho og Neymar har deres oprindelse fra. Vi er et københavner hold med kæmpe K. Vi er pt blevet overhalet inden om af andre hold som eksempelvis Hjørring og Gentofte, da de har helt andre økonomiske midler end vi har. Vi har før vundet det danske mesterskab 4 gange, i sportens relativt korte levetid i Danmark. Vi vil gerne tilbage på toppen i dansk Futsal igen, men vi mangler lige det sidste. Vi har kvaliteten, men ikke midlerne pt. Vi har et par landsholds spillere men håber self på flere. Grundet at der ikke er så mange penge i sporten, ser vi at fodbold stadig bliver tilvalgt fremfor at satse 100 procent på Futsal. Står du med med drøm om at skabe noget kæmpe stort og banebrydende inden for dansk idræt så leder vi 100 procent efter dig/jer. 

Vi håber at i har lyst til at rykke denne fantastiske sport sammen med os og har du ikke hørt eller set den før så tjek den ud når du får tiden. 

På forhånd mange tak for din/jeres tid 

VH København Futsal 

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber