Mikroskop

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders

32

dage tilbage
Elizabeth Copeland @eli7abeth

medlem siden 26. september

Om projektet

Jeg har et mikroskop, som jeg kan bruge til at se blodlegemer og nu har jeg også brug for eet, som jeg kan benytte til mørkefelt-teknologi, så jeg kan komme ud og holde foredrag om fremmedobjekter i blodet. Se vores film "Kampen for Livet" med Naturdoktor Brian Andreasen, som handler om fremmedobjekterne, på Brighteon (https://www.brighteon.com/a819d617-6786-406a-8429-babfd1a38b48). Jeg vil gerne igang så hurtigt som muligt, så al hjælp er velkommen! Eventuelt overskud fra indsamlingen vil gå til udgifter ved at holde foredragene og der vil fremover foreligge et opdateret regnskab online på websiden https://ravenseyemedia.com/life/

Budget:
Mikroscop 15,000 dkk
Oplæring i mørkefelt-teknologi 5,000 dkk

Mere om mig:
Jeg er prisvindende film-skaber. Min Linkedin profil kan findes her (https://www.linkedin.com/in/eli7abeth/)  og i 2020 producerede jeg filmen LOVE IS sammen med min mand Richard (https://ravenseyemedia.com/loveis/) om situationen i verden. Jeg har været aktivist for fred (rejst i Mellemøsten) og imod fracking (også kaldet skifergas-indvinding. Jeg skaffede advokat i Danmark, imens jeg var aktivist i England, og fracking-projekt blev stoppet i Nordjylland) og jeg er kristen og medlem af Vågne Kristne og Løkken Frikirke.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber