Narcissisme - i samfundet, parforholdet & familiestrukturen

0,00 kr. 0.00% af 75.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mathias madsen @MathiasDMadsen

medlem siden 25. september, 2023

Om projektet

Jeg har brugt de sidste tre år på, at dykke ned i emnet Narcissisme og Narcissistisk personlighedsforstyrrelse; en adfærd, som både usagt og uset påvirker langt flere menneskeliv, end vi som samfund er klar over.

Dette har resulteret i en knap 300 sider lang gennemgang af narcissismens historie, dens implikationer i forhold til parforhold og konsekvenserne for de individer der befinder sig i relation med et narcissistisk individ; bogens personlige udtryk fremkommer af de uddrag af længere interviews med ofrer for narcissistisk misbrug; Mænd og kvinder fra ind-og udland har delt deres skæbnesvangre oplevelser, som jeg har haft privilegiet af, at tale med under tilblivelsen af manuskriptet. 

Bogen inddrager, udover førstehåndsfortællinger, seneste videnskabelige studier, filosofiske refleksioner, psykologiske og psykoanalytiske perspektiver, samt en underliggende reference til tidløse mytologiske motiver, vi alle kender til; narcissisme er et langt ældre fænomen end vi tror.

HVORFOR SØGER JEG STØTTE?

Som selvstændig forfatter og udgiver, har jeg styr på opsætning, grafisk design og tryk; jeg har brugt min sparsomme tid udenfor mit daglige arbejde på, at skrive og redigere bogen, hvorfor det endelige værk er garanteret 100% uafhængigt af eksterne kilder, hvilket giver mig friheden til at formulere bogens indhold så præcist og kompromisløst som muligt. 

Dog mangler jeg midler til, at få bogen ud til det rette publikum, hvilket ikke er en hverken billig eller hurtig ting at gøre, og eftersom tid er penge og intet hertil sælger sig selv, vil din støtte gå direkte til markedsføringsmateriale, i form af SoMe-indhold, reklamekampagner, pressematerialer etc. 

SÅDAN STØTTER DU:

I højre side af skærmen ser du de forskellige muligheder for at støtte projektets søsætning. Jeg har lavet forskellige støttemuligheder, så du kan finde lige præcis den der passer til dig; gå på opdagelse og se om du kan finde noget der tiltrækker dig. Enhver form for støtte modtages med kyshånd!

HVEM ER JEG?

I 2018 dimitterede jeg fra pædagogseminariet med en bachelor i socialpædagogik. I mit virke som socialpædagog har jeg arbejdet med udsatte børn og autisme-spektrum-forstyrrede voksne. 
De senere år er jeg dog blevet drevet i mod emnet 'narcissisme', som udspringer af oplevelser fra mit privatliv. Da jeg altid har skrevet meget, faldt det helt naturligt at følge kaldet og formulere en bog, som forhåbentligt kan hjælpe med at bringe større opmærksomhed til emnet som helhed.

 


Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber