Familiefælleskab for forældre der er på barsel og hjemmepasser.

0,00 kr. 0.00% af 150.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lærke Hjorth Sørensen @laerkehjorth

medlem siden 21. september, 2023

Om projektet

Flere og flere hjemmepasser i dag deres børn, samtidig stiger ensomheden blandt mange mødre. 

Derfor ønsker jeg at etablere et fysisk community, for forældre og børn, hvor det er muligt at komme og møde andre, og få noget socialt ind i hverdagen. Jeg ønsker at skabe trygge og hyggelige rammer for børn i alderen 0-6 år, i form af et legeområde, som opdeles til store (3-6år) og små (0-3år), et hyggeligt og roligt ammerum for mødrene og et åbent fællesrum for alle hvor det er muligt at sidde og dele stort og småt over en kop kaffe. For at skabe et større fokus på den motoriske udvikling og en aktiv hverdag, skal det være muligt at deltage i holdaktiviteter for både børn og deres forældre. 

For de voksne er det muligt et par gange om måneden, at deltage i forskellige events og foredrag. 

Rammerne for dette projekt dannes i lokaler i 8920 Randers NV.

Der er lavet et overslag for projektet, som vil koste kr. 250.000, derfor søger jeg kr.150.000, med henblik på selv at kunne finansierer de sidste kr.100.000. 

Pengene går til indretning af lokaler, møbler, legetøj til børn, bygge legehuse og legestationer rundt i lokalet, redskaber, boldbassin, et stort legeområde for de store, herunder fodboldbord, bordtennis, airhockey, og et mindre legeland mm. 

Tak for bidraget! Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber