VÆKST

18.351,00 kr. 36.70% af 50.000,00 kr.

41

crowdfunders
udløbet
Alexander Poulsen @EgholmGames

medlem siden 22. august

Om projektet

Er du familiens Wolf of Wall Street?


(Pengene er fundet og produktionen går i gang i Q1 2024. Derfor har vi skiftet til flexfunding - læs nedenfor)


Der er kun en måde at finde ud af det på. Test dine investeringsevner med vores nye spil om privatøkonomi og investeringer. I dette nye spil gælder det om at være den bedste til at opbygge velstand. Her skal du balancere din privatøkonomi ved at lægge penge til side til uforudsete udgifter, afbetaling af gæld samt investeringer - både i privatlivet og i et realistisk aktiemarked. Hvem læser markedet bedst? Hvem er villig til at satse det hele? Og er risikoen det værd? Der er kun én måde at finde ud af det på. Støt vores crowdfunding kampagne og bestil et spil i dag! Læring om privatøkonomi har aldrig været sjovere.


Vi har derudover også udviklet en skoleversion, der hjælper underviserne med at lave relevant undervisning for eleverne. Dette gør undervisningen både intuitiv, sjov, lærerig og i øjenhøjde. Det er på tide, at vores børn og unge lærer at være økonomisk bevidste. De skal lære hvordan et husholdningsbudget ser ud, hvilke privatøkonomiske beslutninger der kan påvirke budgettet, hvor vigtig afbetaling af gæld kan være, at det ikke er uklogt at have lidt penge til uforudsete udgifter samt få en forståelse for hvad det vil sige at investere i fremtiden. 


Alt dette, og mere til, kan de lære ved at spille vores spil. Udover spillene følger der også undervisningsmateriale med, så underviseren får endnu lettere ved at bruge dette værktøj i undervisningen.


Er du en skole, kan du hoppe direkte ind og bestille et sæt her.

Der er også mulighed for, at forældre kan gå sammen og donere et sæt til deres lokale skole.

Eller en helt tredje mulighed er, at virksomheder også kan donere spil til deres lokale skoler.


Lad os gøre en forskel for de unge både i hjemmene og i skolerne. Det er nu, der skal investeres i deres fremtid.


Mange af jer har skrevet at skærmen er blevet hvid efter jeres bestilling. Det sker typisk på mobilen, men siden skal blot genindlæses (opdateres), så går bestillingen igennem. Ellers kan det altid gøres på en computer 💻


En hurtig gennemgang af reglerne kan ses på følgende video:
https://youtu.be/oQFOo3KJR9g


Til spillet kommer der også en app der vil gøre det muligt at køre alt privatøkonomien delen på mobilen, som sad man på sin egen netbank og investeringsplatform. 


// Egholm Games “Learning by playing”

https://www.egholmgames.dk/


OPDATERING: Projektet er fuldt finansieret og produktionsdatoen flyttes 

Alle pengene er fundet til at starte produktionen. Derfor kan vi med glæde meddele at alle som har støttet, får tilsendt det som de har forudbestilt. Siden er stadig åben for forudbestillinger, såfremt man gerne vil have spillet til “forudbestillings prisen”. 

I forbindelse med den nye finansiering, kommer der en opdatering på spillet, så det vil være muligt at udvide målgruppen. Så nu kan selv de mindste i familien kan være med. 

Ovenstående resulterer i, at produktionen skubbes fra Q4 2023 til Q1 2024. Nærmere dato fastlægges ASAP. 

Såfremt man har spørgsmål eller indvendinger til disse opdateringer, er man altid velkommen til at kontakte os på info@egholmgames.dk. *Der bliver i øjeblikket arbejdet på grafiske opdateringer til spillet, og navnet kan i den forbindelse også ændres. Spillet forbliver dog det samme, blot i "nye klæder".Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber