I septembers spor laver plade!

30.500,50 kr. 101.67% af 30.000,00 kr.

34

crowdfunders
udløbet
Trine Sørensen @trinelunds

medlem siden 25. november, 2022

Om projektet

Vi har skrevet sangene, vi har samlet drømmeholdet. Nu vil vi gerne lave en plade. Støt vores projekt!


I septembers spor er et musikalsk/kunstnerisk samarbejde bygget op omkring kompositioner skrevet af to sydfynske sangerinder: Trine Lund Sørensen og Stine Ea Arbo Nommesen. Med de to sangskrivere i front består bandet desuden af percussionist/korsangerinde Kristine Bjørg Markussen, bassist Anders Thambo, trommeslager og sanger Andreas Bay Estrup samt guitarist Elias Schnéevoigt. 


Albummet Verden skriver vores drømme er en lydpoetisk undersøgelse af det nære. Sangene er født ud af et kærligt blik på havens blomstrende pæretræ, på de halvvoksne børn på egen vej ud i livet, på de Sydfynske øers bølgende hav. De afspejler de stemninger, der opstår, når lyden af ø og hav bliver et ekko af sindets drømme og længsler. Tekstuniverset kredser om bankende hjerter og lysende øer af solskin og melankoli, som opstår i hverdagens frie fald. De tematiserer det indre og ydre kollaps – fra klimakatastrofe til eksistentiel ømhed for den verden, vi lever i. De handler om at overvintre og om at blomstre, om himmelråb, hjertesuk og hjemstavn. 

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber