Konkurs Viegaard Stutteri

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Eduardo Vistisen @EduardoVistisen

medlem siden 23. august, 2023

Om projektet

Velkommen til vores crowdfunding-kampagne med det formål at samle 30.000 kr. ind til at engagere højesteretsadvokat Eduardo Vistisen i kampen mod dyremishandling på Viegaard Stutteri. Dette er din chance for at blive en del af en vigtig indsats mod misbrug af dyr og for at sikre, at retfærdigheden sker fyldest.

Baggrund:
Viegaard Stutteri har desværre været midtpunktet for uhyggelige anklager om mishandling af heste. De grusomme billeder og beretninger, der er dukket op i medierne, har rystet vores fællesskab og sat fokus på behovet for at handle hurtigt. Eduardo Vistisen, en anerkendt højesteretsadvokat, har besluttet at træde frem og tilbyde sin ekspertise for at sikre, at de ansvarlige for denne mishandling bliver stillet til ansvar.

Målet:
Vores mål er klart - vi ønsker at samle 30.000 kr. ind for at give Eduardo Vistisen de ressourcer, han har brug for, til at begære Viegaard Stutteri konkurs. Dette beløb er nødvendigt i henhold til danske lovgivning for at indlede en konkursbegæring mod en virksomhed. Ved at nå dette mål vil vi sende et kraftfuldt budskab om, at dyremishandling ikke tolereres, og at der vil være konsekvenser for dem, der begår sådanne handlinger.

Din rolle:
Din støtte er afgørende for succesen af denne kampagne. Ved at bidrage til vores crowdfunding vil du direkte bidrage til at sikre, at retfærdigheden sker fyldest for de uskyldige dyr på Viegaard Stutteri. Enhver donation, uanset størrelse, bringer os tættere på vores mål. Del også gerne kampagnen med venner, familie og kolleger for at øge bevidstheden og nå vores mål endnu hurtigere.

Forpligtelse til gennemsigtighed:
Vi forstår vigtigheden af gennemsigtigheden i alle faser af denne kampagne. Vi vil løbende opdatere jer om fremskridtene, og hvordan midlerne bliver brugt til at styrke kampen mod dyremishandling.

Eduardo Vistisens Engagement:
Eduardo Vistisen har personligt forpligtet sig til at dække eventuelle yderligere udgifter ud over det indsamlede beløb. Hans dybe engagement i at bringe retfærdighed og beskyttelse til disse dyr viser hans dedikation til sagen.

Lad os stå sammen og vise, at vores samfund er enige om, at mishandling af dyr ikke vil blive tolereret. Bidrag til vores crowdfunding-kampagne i dag og vær en del af en forandring for dyrene på Viegaard Stutteri. Sammen kan vi gøre en forskel.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber