Støt EMBRACING THE ROOT

0,00 kr. 0.00% af 68.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
EMBRACING THE ROOT @KirstenKaagaard

medlem siden 10. august, 2023

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
3 Embracing the Root sange
Minimumsbeløb 125,00

Lydværket sendes til din email og indeholder: 3 professionelle studieproducerede sange.

3 Embracing the Root sange + 3 bonus sange: originale improvisationer
Minimumsbeløb 200,00

Lydværket sendes til din email og indeholder: 3 professionelle studieproducerede sange, 3 autentiske originalt indspillede sange, samt en personlig hilsen af de to kunstnere. 

Embracing the Root sangene kommer alle fra et kraftfuldt poetisk sted – i samarbejdet mellem NY komponisten, Carman Moore og den Københavnske sangerinde Lotte Arnsbjerg. Vi er sikre på at du vil mærke, at musikken i Embracing the Root, bringer vigtige budskaber til menneskeheden. 

2 VIP billetter til premieren på Embracing the Root i København/New York, 2024
Minimumsbeløb 600,00 VIP billet til forestillingens fulde udfærdigelse i august-september 2024. Hvis premiere datoen ikke passer, kan de udløses ved enhver anden spilledag. Nyd et godt glas vin og kom med backstage efter forestillingen, hvor du kan møde aktører og dukkerne helt tæt på.

Én til én coaching med skaberne
Minimumsbeløb 1.500,00

1 times coaching med skaberne af Embracing the Root, om din personlige rejse som kunstner og skabende menneske i verden. Du kan selv vælge om coahingen er med Carman Moore – anerkendte komponist optaget i The American Academy of Arts and Letters, i musikalsk komposition og sangskrivning (www.carmanmoore.com) eller med Lotte Arnsbjerg, performancekunstner, iværksætter og coach i autentisk ledelse og formidling. (www.trueformance.dk)

Bliv officiel sponsor
Minimumsbeløb 10.000,00

Ved dette substantielle bidrag vil vi belønne med offentlig anerkendelse, som officiel sponsor for dette bæredygtige projekt. Både i form af udmeldelse på hjemmesiden, i online og trykte programmer, samt i diverse outreach og interview sammenhænge.

Virksomheds-udviklende workshop gennem kunstnerisk udfoldelse
Minimumsbeløb 20.000,00

2-4 timers workshop med Lotte Arnsbjerg. Tid og sted aftales med virksomheden.

I workshoppen undersøges og arbejdes der med virksomhedens udfordringer og udviklingsmål, i en kunstnerisk ramme, som via kreative og poetiske redskaber, øvelser og udtryk, bibringer nye perspektiver, kompetencer, forbindelser og liv. 

Lotte Arnsbjerg er performancekunstner, iværksætter og har arbejdet som personlig rådgiver og performance coach bl.a. af ledere i mere end 30 år.

Se referencer på www.trueformance.dk

Partnerskaber