Festival på skønne Langeland

0,00 kr. 0.00% af 300.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
rene fallesen @refal

medlem siden 25. juli

Om projektet

Vi er en dedikeret og passioneret non-profit forening, der brænder for at skabe uforglemmelige oplevelser for familier og samtidig støtte en vigtig sag. Vi har vi planlagt en fantastisk familie festival på smukke Langeland i uge 30, år 2024. Hele overskuddet fra billetsalg efter drift og vækst vil blive doneret til Børnecancerfonden, der arbejder utrætteligt for at hjælpe børn og deres familier i kampen mod kræft.

Som en non-profit forening står vi dog overfor en udfordring. Vi mangler midlerne til at betale musikerne for deres optræden, da de kræver forudbetaling. Det er her, vi har brug for jeres hjælp. Enhver donation, stor eller lille, vil gøre en kæmpe forskel for os og vores mulighed for at realisere denne hjertevarme begivenhed.

Vi er taknemmelige for enhver form for støtte, om det er et økonomisk bidrag, sponsoraftaler eller deling af vores projekt i jeres netværk. Lad os stå sammen om at gøre denne festival til en realitet og sprede glæde og håb til dem, der har brug for det mest.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber