Radio Helsingør

0,00 kr. 0.00% af 16.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jette Mercuri @jmercuri

medlem siden 23. juli, 2023

Om projektet

Helsingør Lokalnyt Radio podcast

CVR

CVR.nr.: 31142385 P.nr. 1027710553

Bankkonto

Regnr.: 2255 Kontonr.: 8129723573

 

Formål:

Formålet er at drive ikke kommerciel radio- og medievirksomhed, podcast-produktion, give public-access, facilitere radioprogrammer samt give mulighed for undervisning til podcast-produktion. Vi formidler aktuelt lokalt radiostof med relation til lokalområdet i Helsingør  kommune, som vi lægger ud som podcast på hjemmeside, facebook og soundcloud til både seniorer og borgerne, indenfor politik, kultur, lokalhistorie, teater og musik, handel, sport, events, natur, sundhed, seniorforhold og sociale forhold.

 

Begrundelse:

Vi samarbejder med lokalpolitikere, det frivillige foreningsliverhvervslivet, kunst-og kulturlivet, historie og sport og meget andet, som vi efterfølgende interviewer i vores studie fredag mellem kl. 10-15 i vores lokaler på Toldkammeret. Vi bringer også jazz og pop-musik, ligesom vi også tager ud og optager interviews on location.

Funktionerne i radioen, radio- og medievirksomhed, produktion af podcasts har relation til lokalområdet i Helsingør Kommune med formidling af aktuelt stof til borgere og seniorer i Helsingør, indenfor politik, kultur, lokalhistorie, teater og musik, handel, sport, events, natur, sundhed, seniorforhold og sociale forhold.

 

Understøtte værdier:

Helsingør Lokalnyt Radio podcast understøtter i særdeleshed følgende 3 værdier:                


Forebyggende indsats, der giver mulighed for bevarelse af fysiske, mentale og sociale funktionsevner og fastholdelse af fællesskabsinteresser.                                          

Frivillighed og indflydelse, der tager udgangspunkt i ønsker og behov, både for de frivillige i og omkring Helsingør Lokalnyt Radio podcast og samarbejdspartnere og aktører.                           

Aktivt nærmiljø i hjertet af Helsingør Kommune.

Alle tilknyttet Helsingør Lokalnyt Radio er frivillige 60+’ere som bidrager med noget meningsfyldt. Et CSR ansvar indgår også. Er med til at inkludere de tilknyttede i fællesskaber og relationer ved at alle i radioen må kunne bidrage med engagementer i politik, kultur, lokalhistorie, teater og musik, handel, sport, events, natur, sundhed, seniorforhold og sociale forhold og øvrigt som rør sig i samfundet.

Vores fællesskab er i sidste ende til gavn for både de interviewede, lokalpolitikerne, de temaer der sættes fokus på og det frivillige foreningsliv etc.

 

Ansøgning til og beløb:

 

Vi ansøger om tilskud til fornyelse af radioudstyr i form af nye lydoptagere til 6.000 kr,, opdatering af software på foreningens hjemmeside 4.000 og ny computer til 6.000 kr.  I alt 16.000 kr. Eller til de enkelte behov.

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber