STØT EN BORNHOLMSK SPIRITUSPRODUCENT

42.100,00 kr. 210.50% af 20.000,00 kr.

89

crowdfunders
udløbet
Line Falk @linefalk

medlem siden 12. juni, 2023

Om projektet

FALK Bornholms produktion af bornholmsk syp er nu 3 år gammel. Det har været 3 utroligt gode år med masser af oplevelser, ny viden og udvikling af smage.

Men det første halve år har været en kæmpe mavepuster for virksomheden af flere årsager. Og jer, der har fulgt FALK tæt ved, det koster mere end blod, sved og tårer ikke at skulle dreje nøglen om nu. 


Sommeren er den tid på året, hvor der sankes og høstes størstedelen af råvarerne til produktionen og de flasker, der skal bære det altafgørende salg nu og i julemåneden, som er højsæsonen for salget af syp.


Særligt er der to syp, som har været efterspurgte og udsolgte efter hvert år, FALK har brug for økonomisk støtte til at kunne producere nu igen, inden det er for sent.


Det er hyldeblomstsyppen og rabarbersyppen.


Hyldeblomstsyppen er en let, frisk og sødlig likør, der er produceret med håndplukkede hyldeblomster fra den bornholmske natur og private haver.


Rabarbersyppen er blød, minimalt syrlig og sommersød likør. Rabarberne er naturligvis revet op fra mulden i lokale, gamle plantager og private nyttehaver.


Begge syp kan anvendes i cocktails, drikkes rent og serveres til desserter og festlige lejligheder.


Honningsyp er en særligt bornholmsk spiritus. Den består af en mild vodka, der er sødet med lokal honning og udtræk af bær, frugter og blomster fra den bornholmske natur.

FALK Bornholms produktion er håndbåret og i mikrobatches på max 450 flasker pr batch. Hvert et batch er unikt og præget af vind og vejr det år, hvor råvarerne blev plukket.


  1. En flaske hyldeblomstsyp på 50 CL, 300 kr
  2. En flaske rabarbersyp på 50 CL, 300 kr
  3. En flaske hyldeblomstsyp og en flaske rabarbersyp, 550 kr
  4. En kasse hyldeblomstsyp, 6 stk, 1500 kr
  5. En kasse rabarbersyp, 6 stk, 1500 kr
  6. En kasse blandede syp fra 2022, 6 stk, 1200 kr

Flaskerne sendes hurtigst muligt og senest i september.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber