Nationwide - bygger broer mellem det danske vækstlag

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mads Westberg @NationwideDK

medlem siden 9. maj, 2023

Om projektet

Den 19. maj i Volume Village står aftenen i HipHoppens navn! Her kan man nemlig opleve tre koncerter og to DJ’s, som hver især kommer fra de tre største byer i Danmark, nemlig København, Odense og Aarhus for kun 95 kroner.
Nationwide slår med dette arrangement dørene op for sit nye koncept, som handler om at skabe et stærkere sammenhold mellem vækstlaget på tværs af landet. Derfor kan I den 19. maj opleve MLWXDZY fra København, Sankt Thomas fra Odense og Aarhus’ helt egne Hunnid22. I løbet af aftenen vil der være lokale DJ’s på, i form af DJ Gazebo og DJ Wilson, som vil sørge for, at der ikke er stille i Volume Village på noget tidspunkt!
Det generelle formål med dette nonprofit projekt er at skabe et bedre sammenhold blandt vækstlaget, hvor Nationwide kan hjælpe vækstlags artister med at etablere relationer på tværs af bygrænser, samt fanbaser i andre dele ad Danmark, end hvor de er fra. Dette event er det første for Nationwide, og er det event, som der søges støtte til. Jeg sidder med alle de primære opgaver frivilligt, med en bidragelse fra en håndfuld andre frivillige unge. Det økonomiske mål med eventen er, at jeg ikke skal betale mere ud af egen lomme på projektet, og ud fra mine beregninger og fremskrivninger, så står arrangementet til at gå 5000 DKK i underskud.
Det er derfor dette beløb (5000,-), som der ledes efter i forbindelse med denne crowdfunding.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber