Bogen om Franz Beckerlees vilde liv fortalt af ham selv!

61.451,00 kr. 245.80% af 25.000,00 kr.

172

crowdfunders
udløbet
soulman @soulman

medlem siden 21. juni, 2013

Om projektet

Kan blive din med dedikation signeret af Franz Beckerlee og forfatterne bag det righoldigt illustrerede værk, Thomas Vilhelm og Niels Ole Baadsgaard. Stonefree - et liv med og uden Gasolin’ udgives af forlaget Brilleuglen den 7. september 2023 og er baseret på Franz Beckerlees farverige og fantastiske livshistorie.

Beckerlees beretning dykker ned i en usædvanlig opvækst i 40 ´erne og 50'ernes København, tilværelsen som ung og nygift far, det frygtløse favntag med avantgarde- og freejazzen som altsaxofonist i 60´erne og inspirationen fra Jimi Hendrix, der satte sig dybe spor som guitarist i Gasolin’ med en letgenkendelig lyd værdsat af hengivne fans i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Der levnes plads til filosofiske tanker om buddhisme, bluesmusik, meditation og japanske haver samt den rastløse energi, der driver den daglige produktivitet som kunstmaler og skulptør og fordybelsen i det, der sker lige her og nu.

Tim Christensen, Søren Berlev, Palle Mikkelborg, Peter Ingemann, Poul Bruun, familien, børnene, nære venner og kolleger bidrager til portrættet af musikeren, mennesket og fænomenet Franz Beckerlee med kærlige, kritiske og kloge betragtninger om konflikterne med Kim Larsen og Lone Kellermann i Christianshavns Bluesband samt kaster yderligere lys over opture, nedture, sygdom, solokarrieren og mødet med døden. Kort sagt Franz Beckerlee uden filter.

Crowdfundingen/forsalget kører frem til og med den 28. juni, og ved køb af flere bøger følger der gaver med. Det er ligeledes muligt at få sit navn nævnt i bogens takkeliste og på diverse Facebooksider som V.I.P. indskyder - se nedenfor. De fundede midler vil blive brugt til layout, tryk, køb af fotos, porto og PR plus øvrige udgifter. De signerede bøger sendes ud tæt på selve releasedatoen.

Thomas Vilhelm har et større forfatterskab bag sig med en række bøger om musik- og kulturstof i øvrigt. Niels Ole Baadsgaard har sammen med Jacob Wendt Jensen skrevet den anmelderroste publikumssucces Gasolin’ - gudernes vilje (2021).

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Tak for støtten
Minimumsbeløb 50,00

Vi takker for støtten til vores bogprojekt. 

Bogen er din
Minimumsbeløb 300,00

Vi takker for støtten og sender et signeret eksemplar af Franz Beckerlee bogen.

Bøgerne er dine
Minimumsbeløb 600,00

Vi takker for støtten og sender to signerede eksemplar af Franz Beckerlee bogen.

Bøgerne er dine plus en gave
Minimumsbeløb 900,00

Vi takker for støtten og sender tre signerede eksemplarer af Franz Beckerlee bogen plus en gave: Thomas Vilhelms Kulturen i karantæne.

Bøgerne er dine plus en gave
Minimumsbeløb 1.150,00

Vi takker for støtten og sender fire signerede eksemplarer af Franz Beckerlee bogen plus Thomas Vilhelms nye essaysamling Punktvise nedslag

Bøgerne er dine plus gaver
Minimumsbeløb 1.400,00

Vi takker for støtten og sender fem signerede eksemplarer af Franz Beckerlee bogen plus gaver: En Kulturen i karantæne og en Punktvise nedslag

Bøgerne er dine plus flere gaver
Minimumsbeløb 1.650,00

Vi takker for støtten og sender seks signerede eksemplarer af Franz Beckerlee bogen plus gaver: To Kulturen i karantæne og en Punktvise nedslag. 

Masser af bøger og gaver
Minimumsbeløb 2.000,00

Vi takker for støtten og sender syv signerede eksemplarer af Franz Beckerlee bogen plus gaver: To Kulturen i karantæne og to Punktvise nedslag. 

VIP status med dit navn i bogen!
Minimumsbeløb 3.000,00

Samme pakke som forrige plus dit navn nævnt i Franz Beckerlee bogens takkeliste og på relevante Facebook sider som ekstra belønning for at vælge VIP statuskategorien.

Partnerskaber