Eeazy.io, gør det nemt for iværksættere at komme online

0,00 kr. 0.00% af 60.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Dune Zerna @eeazy

medlem siden 7. maj, 2023

Om projektet

Vi er stolte af at introducere vores nye start-up, Eeazy.io, som tilbyder nemme og billige it-systemer/komponenter til små virksomheder, start-ups og iværksættere. Vores idé er at hjælpe virksomheder med at få succes online ved at tilbyde dem de værktøjer, de har brug for til en overkommelig pris.

Som tidligere start-up og iværksættere ved vi, hvor vanskeligt det kan være at få den rette teknologi, især når du ikke har en stor kapital fra starten. Vi vil ændre dette ved at tilbyde it-systemer/komponenter, der er nemme at sætte op og skalere, og som samtidig er billige.

Vi henvender os primært til små virksomheder, start-ups og iværksættere, som ikke har brug for store og komplekse it-systemer. Vores fokus ligger på at tilbyde et simpelt og præcist system til at hjælpe virksomhederne med at skabe et online tilstedeværelse, som kan hjælpe dem med at få flere kunder.

Vores driftsomkostninger forventes at være ca. 60.000 DKK det første år.

Vi er begejstrede for vores idé, og vi tror, at den vil hjælpe mange små virksomheder, start-ups og iværksættere med at få succes online. Vi vil være taknemmelige for din støtte til vores crowdfunding kampagne, og vi vil tilbyde forskellige belønninger afhængigt af din støtte.

Vi håber, at du vil blive en del af vores rejse, og at du vil hjælpe os med at bringe vores idé til livs.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller kan du bidrage med en god idé, så kontakt os gerne på info@eeazy.io 

Med venlig hilsen,

Eeazy.io-teamet

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber