Nyt Socialt Medie For Bekæmpelse Af Ensomhed For Unge Mennesker

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Steffen Grisell @Konnectet

medlem siden 3. april, 2023

Om projektet

Hvem er vi?

Vi hedder Martin, 24 og Steffen, 23. Vi har tidligere arbejdet som chefer sammen i to år ved et fundraising firma. Imens vi arbejdede der fik vi rigtig mange unge mennesker ind imellem 18-25 år.


Vores job var at træne og udvikle unge mennesker til at blive bedre indenfor fundraising og få dem til at føle det var verdens bedste arbejdsplads.


Vi oplevede at mange unge mennesker havde svært ved at finde nye venner efter de var flyttet til en ny by, så mange af dem der arbejdede hos os blev typisk bedste venner. Vi mener at det er noget vi kan gøre noget ved og ikke kun ved et firma, men for hele Danmark.


Vi, som nogle af de første, går ind i det tabu belagte emne. Ensomhed. Ved unge mennesker.


Vores drøm er at få unge mennesker mellem 18 til 30 år til at føle sig mindre ensomme. Vi vil lave et socialt medie der er med til at samle unge mennesker igennem begivenheder, match-making (på venneplan) og workshops.


Det kan være alt fra fest, sport, spil til gåture. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke begivenheder man vil deltage/lave.


Platformen skal være et mødested for alle typer mennesker, og skal i sidste ende være med til at nedbryde tabuet der er forbundet med at være ensom.


Vi har lavet et spørgeskema hvor 80% af alle svarede ja til at de følte sig ensomme til tider og 43,1% svarede ja til at det er svært at finde venner i sin egen aldersgruppe. Sammen med jer er vi med til at sørge for at de procenter aldrig skal være så høje igen.


Vi har arbejdet fuldtid siden februar 2023 og fået alle de praktiske ting på plads. Det eneste vi mangler nu er finansering til at lave app'en. Vi har et eksternt firma, som er klar på at lave app'en.


Selve app'en koster imellem 400.000 - 500.000 DKK. Så hver donation er med til at gøre en forskel. Jo flere der er med ombord, jo flere investorer kan vi få opmærksomhed fra.


Vi takker mange gange på forhånd, hvis der er nogle som har spørgsmål er man mere end velkommen til at skrive til os på Steffen@konnectet.com eller Martin@konnectet.com

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber