Bæredygtigt gavekoncept som støtter lokalsamfundet

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Valdemar Rønn Cross @valdemar38

medlem siden 7. marts, 2023

Om projektet

Om projektet

Lokalegaver.dk har til fokus at forbinde lokale virksomheder med lokale butikker for at opretholde den økonomiske cirkel inden for kommunen og samtidigt gøre det nemmere for virksomheder at give gaver til deres medarbejdere. 


Ved at samarbejde med lokale butikker, sikrer vi at pengene bliver holdt i lokalområdet, hvilket styrker lokalsamfundet og mindsker også udledningen af Co2 ved at undgå unødvendig transport.

Vores platform er innovative og nem at bruge, da medarbejdere selv kan logge ind og vælge deres gave, blandt et stort udvalg af lokalt producerede varer. De modtager et personligt login før jul, hvor de kan vælge deres gave og følge med i leveringsstatus. Alle gaver bliver leveret direkte til virksomheden, indpakket og klar til at give en hyggelig julestemning.


Lokalegaver.dk giver virksomhederne mulighed for at opleve en julestemning med samvittigheden i orden, da de er med til at støtte lokalsamfundet og miljøet. Samtidigt får de et godt produkt for pengene, da priserne på vores platform er lavere end i de traditionelle butikker.


Så hvis du ønsker at gøre julen ekstra hyggelig for dine medarbejdere, mens du samtidigt tænker på miljøet og lokalsamfundet, så er Lokalegaver.dk det perfekte valg.


                                                                                            


Til projektet lokalegaver.dk, søges der 100.000 DKK til udvikling af kompleks software til systemet bagved hjemmesiden www.lokalegaver.dk. Dette system er altafgørende for at lokalegaver.dk bliver en succes. Det systemet forbinder de lokale virksomheder med de lokale butikker og dermed gør, at vi kan skalerer op, så flest mulige for mulighed for at benytte sig af denne bæredygtige løsning.


Lokalegaver.dk har fundet en løsning, som gør at vi udskiller os fra andre alternativer som tilbyder firmagaver og lokale firmagaver. Denne løsning gør at vi kan være relative CO2 neutralt i forhold til alternativer. Denne løsning gør også at kommunerne ikke betaler for systemet, men tværtimod modtager penge for at benytte systemet.

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber