Hvermandag har brug for jer! <3 <3 <3

9.910,00 kr. 33.03% af 30.000,00 kr.

69

crowdfunders
udløbet
kamillalofstrom @kamillalofstrom

medlem siden 2. marts, 2013

Om projektet

Kære crowd <3

Vi har brug for jer!


Det er stadig gratis at abonnere på Hvermandag 

… men det er ikke helt gratis at lave vores litterære nyhedsbrev. Vores bidragydere får 500,- for at medvirke, og så har vi udgifter til mailtjeneste og hosting. Men for 30.000 kan vi lave Hvermandag i et år.


I har hjulpet os, hver gang kassen har været tom, det vil sige siden 2014, hvor vi begyndte at sende litteratur ud til jer. Dermed har I været med til at skabe Hvermandags økonomiske model, som kort og godt går ud på, at alle kan modtage og læse teksterne, og de, der har råd, er med til at betale omkostningerne sammen med tidsskriftsstøtte fra Statens Kunstfond.

Vi sætter stor pris på ALLE bidrag, store som små - og vi bliver glade, hvis I deler vores kampagne med andre læsere. Vi vil nemlig gerne være endnu flere.


Kærlig hilsen

Hvermandags redaktion:

Jonathan Overvad Ploug, Kamilla Löfström, Malte Frøslev og Mathilde Ravn Melvang


Om nyhedsbrevet Hvermandag:

H v e r m a n d a g sender vi en ny skønlitterær tekst, billedkunst eller tegning ud til cirka 4.000 abonnenter. Det har vi gjort siden 2014, og det vil vi gerne blive ved med. Derfor samler vi penge ind i den kommende måneds tid. Man skriver sig op her: hvermandag.dk

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber