Unge nyskabere der skal repræsentere Danmark ved Verdensmesterskaberne

60,00 kr. 0.04% af 150.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Team Hedemølle @teamhedemoelle

medlem siden 8. februar, 2023

Om projektet

Kontakt os: hedeleague@gmail.com

Sponsorer via Mobilepay: 29565, Skriv "FLL"

Lad mig give dig en varm velkomst til vores projekt!

Vi er et team af dygtige og passionerede elever fra Hedemølle Efterskole, ved Bjerringbro, og vi har deltaget i den internationale konkurrence "First Lego League". Vores deltagelse har ført os til en fantastisk rejse, da vi har vundet det danske mesterskab i Odense, og nu er inviteret til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet, World Festival, i Houston, Texas. 


Vores projekt "Energipakken" har til formål at anvende energi på nye, smarte og innovative måder, og vi arbejder med bæredygtig produktion, transport, lagring og og forbrug af vedvarende energikilder. Vi er et stærkt og sammentømret team, der brænder for vores projekt og har arbejdet hårdt for at nå frem til dette punkt. Men nu har vi brug for din hjælp til at dække omkostningerne til vores rejse til USA, så vi kan repræsentere Danmark på verdensplan og vise verden, hvad vi er i stand til. 


Vi håber, at du vil støtte vores projekt og vores rejse til verdensmesterskabet. Lad os sammen bringe vores innovative løsning til verden og gøre en forskel for mange globalt og lokalt. 


Vores projekt har til formål at anvende energi på nye, smarte og innovative måder, og vi har blandt andet udviklet en lille boks, der kobles på elnettet, med en stikkontakt og en avanceret programmering, der regulerer strømmen efter husstandens behov og elpriserne.

Boksen vil kunne bruges til at distribuere energi fra private grønne energikilder, såsom solceller og vindmøller til forskellige slags batterier. Det kombinerer vi med vores nyligt udviklede varmelager-enhed. En vigtig del af "Energipakken" er Varmebatteriet, som gør det muligt for dit hjem at gemme energi, klar til brug i vandvarme eller husvarme når du har behov for det. Konceptet gør opbevaring, transport og genopladning super enkelt og nemt for de fleste brugere at administrere i deres hjem. 
 

Hovedformålet er at kombinere brugen af etablerede vedvarende energikilder og billig strøm fra nettet, købt med vores smarte boks, for at levere batteriet med billig grøn energi til varmebatteriet i opladningsfasen. 

Vi er meget taknemmelige for alt, hvad der bliver givet stort som småt. Støt op om lokalområdet og en god ide!Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Mini Sponsor
Minimumsbeløb 2.500,00

Som Mini Sponsor yder du en kæmpe hjælp og støtte , for at realisere vores drøm om at komme til verdensmesterskabet. Som Mini Sponsor får du:

- Dit navn ud på vores sociale medie platforme

- Tilsendt et takkebrev fra holdet

- Dit navn kommer på et banner til konkurrencen!

- Du bliver en del af holdet, når vi skal til Houston, Texas og repræsentere Danmark.

Kontakt os for at sponsorere: hedeleague@gmail.com

Eller overfør via Mobilepay: 7852XK


SponsorPro
Minimumsbeløb 5.000,00

Hvis du vælger SponsorPro pakken får du:

- Dit virksomhedsnavn på bagsiden af vores T-shirt, vi bærer foran tusindvis af mennesker i USA

- Du modtager et takkebrev

- Vi promoverer jeres brand på de sociale medier

- Du bliver en del af holdet, når vi skal repræsentere hele Danmark ved verdensmesterskabet!

Kontakt os for at sponsorere: hedeleague@gmail.com

Eller overfør via Mobilepay: 7852XK

Hovedsponsor
Minimumsbeløb 15.000,00

Som Hovedsponsor får du:

- Dit virksomheds navn OG logo på forsiden af vores T-shirt, når vi konkurrer i Houston, Texas.

- Et XL logo på vores bannere ved standen til verdensmesterskaberne!

- Du modtager et personligt takkebrev

- Du får muligheden for, at vi kommer og holder et oplæg hos jer!

Kontakt os for at sponsorere: hedeleague@gmail.com

Vi har en fantastisk mulighed for at tilbyde dig en eksklusiv branding-mulighed, som vil blive set og husket af tusindvis af unge mennesker og kompetente dommere inden for grønne teknologier. 

Som du måske ved, skal vi deltage i en stor konkurrence i USA, der er fokuseret på grøn omstilling. Konkurrencen vil samle unge engagerede mennesker samt eksperter inden for branchen, og dette vil være en enestående mulighed for at vise din virksomheds engagement i den grønne bevægelse, samt udbrede jeres navn på den internationale scene. Vi kan hjælpe jer med at dele jeres virksomhed med resten af verden. 

Partnerskaber