Bliv kørt sikkert hjem med Privatchaufføren.dk

0,00 kr. 0.00% af 375.900,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Bliv kørt sikkert hjem med Privatchaufføren.dk

Du har sikkert prøvet at stå i en situation hvor du har brug for en Taxa, som ikke findes eller som i bedste fald først kan komme om en time eller to. Det kan være du har været ude at spise med familie og venner, været til en privat fest eller bare fået en øl for meget til fodboldkampen lørdag eftermiddag. Det er så her Privatchaufføren.dk kommer ind i billedet.

Du er kun få tastetryk fra en god oplevelse, hvor en af vores dygtige chauffører kører dig, din familie eller venner sikkert hjem.

Ovenikøbet får du bilen med hjem, så dagen derpå kan bruges uden tanke på afhentning af bil.

Prøv at forestille dig friheden til en tur på restaurant, hvor vores chauffør henter jer i hjemmet, sikrer en behagelig køretur til restauranten, hvor I bliver sat af ved indgangen uden at skulle tænke på parkering. Efter en forhåbentlig god aften med mad og vin bliver I afhentet og kørt hjem uden at skulle bryde den intime atmosfære med at vente på en Taxa, eller slå om hvis tur det er til at køre hjem.

Det er kun din fantasi der sætter grænsen for hvornår Privatchaufføren.dk kan indgå i dine planer.

Link til prospekt: https://privatchaufforen.dk/Privatchaufforen-Prospekt.pdf
Link til hjemmeside: https://www.privatchaufforen.dk
Link til præsentationsvideo: https://youtu.be/cEp0ya63eF8

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber