Orb Out Album Mastering !

0,00 kr. 0.00% af 7.200,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jeppe Toubro @orbout

medlem siden 1. februar, 2023

Om projektet

Hej allesammen,


Vi er en gruppe passionerede musikere, som har arbejdet utrætteligt for at skabe et musikalsk mesterværk. Selvom vi fejlede undervejs, er vores album stadig en kulmination på mange års hårdt arbejde, dedikation og musikalsk kreativitet.


Vi har hældt vores hjerter og sjæle i dette projekt, men vi har brug for din hjælp til at føre det ud i livet. Vi skal dække omkostningerne ved at mastere albummet for at sikre, at det lyder så poleret og professionelt som muligt.


Vi anmoder ydmygst om din støtte til at gøre dette projekt til virkelighed. Med dit bidrag kan vi nå vores mål om at mastere albummet og dele vores musik med verden. Med hver tone og akkord har vores musik magt til at fremkalde en række følelser, til at forbinde med lytteren på et dybere plan og efterlade et uudsletteligt aftryk på sjælen.


Vi tror på, at vores musik har magten til at forbinde mennesker og røre liv. Med din støtte kan vi gøre vores musikalske vision til virkelighed og dele vores musik med verden. Hvert bidrag, uanset hvor lille det er, vil hjælpe os med at nå vores mål og bringe vores album ud i livet.


Som tak for din støtte tilbyder vi en række belønninger, herunder digitale downloads af albummet, eksklusive merchandise og private koncerter. Tag med os på denne musikalske opdagelsesrejse, og hjælp os med at dele åndens symfoni med resten af verden.


Harmoniske hilsner,


Orb Out


Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber