Flere bier i Danmark

201,00 kr. 0.40% af 50.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Michael Schmidt @Biavl

medlem siden 3. februar, 2023

Om projektet

Vil du være med til at støtte at mængden af bier i Danmark øges, og opstart og udvikling af fødevarer baseret på biernes egne evner og produkter, så er det her projektet for dig.

Vores mål er at få opstartet en produktion af naturligt indsamlet pollen, bibrød, propolis og honning.

Hvad er ApiNutrition egentlig ?

Bipollen er pollen, der indsamles og gemmes af honningbier i deres bikuber og det er biernes føde. Bierne blander pollen med honning og deres egne kropsenzymer for at producere bipollen.

Bipollen er primært føde til de unge bier og det betragtes som én af naturens mest nærende fødevarer.

Det består af ca. 25–40 % protein og indeholder 22 aminosyrer, herunder de 8 essentielle. Samtidig indeholder bipollen 27 mineraler og en bred vifte af forskellige vitaminer blandt andet fytokemikalier, enzymer og fedtsyrer. På grund af dets unikke ernæringsmæssige sammensætning er bipollen et antibakterielt, svampedræbende og antiviralt middel, der styrker kapillærerne, reducerer inflammation, stimulerer immunsystemet og sænker kolesterolniveauerne naturligt.

Alt bliver naturligt indsamlet via en række bistader, og bliver skånsomt høstet, når bierne selv har fået dækket deres behov.

Som støtter er du med til at tilvejebringe disse nye former for super sunde fødevarer, samtidig med at du er med til at øge biodiversiteten, og bestøvningen af alt fra vilde blomster og urter, til vilde frugttræer, raps, kløver, hestebønner m.v. 


Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber