Nyt Album - The Consolation

10.755,00 kr. 35.85% af 30.000,00 kr.

28

crowdfunders
udløbet
Nis Gaarde @5417266873

medlem siden 16. december, 2022

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
"GOD KARMA" (donation)
Minimumsbeløb 50,00 Til dig, som bare vil donere lidt, uden at skulle have noget retur - andet end vores dybfølte taknemmelighed!
CD BASIC
Minimumsbeløb 200,00 Du får et det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken.
VINYL BASIC
Minimumsbeløb 250,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart den er os i hænde fra fabrikken.
CD PLUS (signeret + takkekort)
Minimumsbeløb 300,00 Du får det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken.
VINYL PLUS (signeret + takkekort)
Minimumsbeløb 350,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken.
CD MAX (signeret + takkekort + t-shirt)
Minimumsbeløb 400,00 Du får det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo.
VINYL MAX (signeret + takkekort + t-shirt)
Minimumsbeløb 500,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo.
SUPER-SPONSOR (navn i cover + valgfri MAX-pakke)
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får det nye album på vinyl eller CD (du vælger selv) sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo. Envidere takkes du med navns nævnelse i albumcoveret.
KONCERT (trio)
Minimumsbeløb 7.500,00 Vi kommer som akustisk trio og spiller koncert for dig og dine gæster, på en dato vi koordinerer i fællesskab. Vi har selv anlæg med. Du skal bare sørge for lokation (et sted i Danmark), strøm og en hyggelig ramme. Koncerten varer ca. 2 x 45 minutter. Hertil får du også en MAX-pakke af eget valg (enten CD eller vinyl). Du bliver også takket i albumcoveret med navns nævnelse.
KONCERT (fuldt band)
Minimumsbeløb 17.000,00 Vi kommer som fuldt band og spiller koncert for dig og dine gæster, på en dato vi koordinerer i fællesskab. Vi har selv anlæg med. Du skal bare sørge for lokation (et sted i Danmark), strøm og en hyggelig ramme. Koncerten varer ca. 2 x 45 minutter. Hertil får du også en MAX-pakke af eget valg (enten CD eller vinyl). Du bliver også takket i albumcoveret med navns nævnelse.
Partnerskaber