Nyt Album - The Consolation

10.755,00 kr. 35.85% af 30.000,00 kr.

28

crowdfunders
udløbet
Nis Gaarde @5417266873

medlem siden 16. december, 2022

Om projektet

'Winning Cures Everything'


"Hjælp os med at realisere vores næste album ved at støtte vores crowdfunding-kampagne"
Lige nu knokler danske The Consolation på deres 4. album. En udgivelse, som du kan være med til at realisere og være en del af i det omfang, du ønsker.

Målet er at indspille 12 nye sange, og med din hjælp udsende dem digitalt, på CD og på LP i efteråret 2023. Arbejdstitlen på albummet er 'Winning Cures Everything'.

Sangene er skrevet! Det er den billige del af sådan et albumprojekt. Og vi er smadderspændte på at dele materialet med jer, for vi synes selv det er det bedste, vi hidtil har lavet.

Men inden da står vi så overfor en række udgifter til indspilning, mix, mastering, fotosession, fysiske medier, promotion, musikvideo m.m. Altsammen noget, der løber op, og som vi denne gang inviterer vores fans til at være med til at investere i.

Hvad får du så ud af at støtte sådan et projekt?
Jo, vi har strikket nogle "rewards" sammen i kampagnen her, som spænder fra at forudbestille en CD eller LP, til at blive krediteret på coveret som sponsor, og til få os hjem og spille i stuen/haven.

Se de forskellige kategorier igennem og se, hvilken en der kunne være noget for dig.

På forhånd 1000 tak for din støtte og opbakning!

De kærligste hilsner fra Nis, Emma, Vincent, Christian og Jacob.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

"GOD KARMA" (donation)
Minimumsbeløb 50,00 Til dig, som bare vil donere lidt, uden at skulle have noget retur - andet end vores dybfølte taknemmelighed!
CD BASIC
Minimumsbeløb 200,00 Du får et det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken.
VINYL BASIC
Minimumsbeløb 250,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart den er os i hænde fra fabrikken.
CD PLUS (signeret + takkekort)
Minimumsbeløb 300,00 Du får det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken.
VINYL PLUS (signeret + takkekort)
Minimumsbeløb 350,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken.
CD MAX (signeret + takkekort + t-shirt)
Minimumsbeløb 400,00 Du får det nye album på CD sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo.
VINYL MAX (signeret + takkekort + t-shirt)
Minimumsbeløb 500,00 Du får det nye album på vinyl sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo.
SUPER-SPONSOR (navn i cover + valgfri MAX-pakke)
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får det nye album på vinyl eller CD (du vælger selv) sendt hjem til din adresse, så snart det er os i hænde fra fabrikken. Vi signerer coveret og lægger et personligt takkekort med i pakken. Du får også en økologisk t-shirt med logo. Envidere takkes du med navns nævnelse i albumcoveret.
KONCERT (trio)
Minimumsbeløb 7.500,00 Vi kommer som akustisk trio og spiller koncert for dig og dine gæster, på en dato vi koordinerer i fællesskab. Vi har selv anlæg med. Du skal bare sørge for lokation (et sted i Danmark), strøm og en hyggelig ramme. Koncerten varer ca. 2 x 45 minutter. Hertil får du også en MAX-pakke af eget valg (enten CD eller vinyl). Du bliver også takket i albumcoveret med navns nævnelse.
KONCERT (fuldt band)
Minimumsbeløb 17.000,00 Vi kommer som fuldt band og spiller koncert for dig og dine gæster, på en dato vi koordinerer i fællesskab. Vi har selv anlæg med. Du skal bare sørge for lokation (et sted i Danmark), strøm og en hyggelig ramme. Koncerten varer ca. 2 x 45 minutter. Hertil får du også en MAX-pakke af eget valg (enten CD eller vinyl). Du bliver også takket i albumcoveret med navns nævnelse.
Partnerskaber