Das Book

0,00 kr. 0.00% af 110.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ulrik Jantzen @dasburo

medlem siden 9. maj, 2011

Om projektet

Das Büro sætter endnu engang standarden i dansk fotografi - denne ved at ville lave et kunstnerisk værk i form af en fotobog. En fotobog der ikke er set magen til i Danmark i mange år.

 

Bogen vil være et kunstnerisk statement om dansk fotografi anno 2011 – med bidrag fra alle fotografer på Das Büro: Lars Bech, Ulrik Jantzen, Peter Sørensen, Carsten Ingermann, Daniel Urhøj, Emil Lüders og Duc Minh Phung.

 

Bogen er planlagt til at være på 220 sider, med et meget højt niveau – en bog du vil elske at have stående i din reol. Tage ned ved lejlighed, og fordybe dig i – og til stadighed forundres over at Danmark har dette at byde på. Bogen trykkes på højglans papir (FSC mærket) , og vil blive en in-house produktion på Das Büro. Altså lige bortset fra selve trykningen.

 

Das Büro blev grundlagt af fotograferne Ulrik Jantzen og Lars Bech i slutningen af 2002 og er en fotografisk virksomhed, der varetager alle typer af fotografi og fotografiske opgaver - fra pack-shots til fashion over visuel identitet, kommunikation, reklame og PR.

Alsidigheden, nytænkningen og kreativiteten er vores force - og nu er det tid til at dele vores inspirationskilder med jer. Med twitter, facebook og bloggen her åbner vi dørene for hvad der sker bag kulisserne på Das Büro og de resultater du kan se på www.dasburo.dk.

 

Vi glæder os til at lukke dig ind vores travle og fantastiske hverdag, og vi glæder os til at kunne sende dig vores bog !
Partnerskaber