Facaden.dk

150,00 kr. 3.00% af 5.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Facaden @facaden

medlem siden 10. september, 2011

Om projektet

Facaden.dk er et uafhængig landsdækkende websine - online magasin - som er enkeltmandsejet. Facaden behandler danske tabubelagte emner, blandt andet religion og sex, som er de første to magasin features. Facaden.dk er uafhængig af religiøse, politiske og økonomiske interesser.

Vi bestræber os på, at berører interesse hos unge danske mænd og kvinder i aldersgruppen 16-27.

Facaden.dk vil belyse tabubelagte emner fra vinkler, som ofte ikke kommer op til overfladen. Det er vores mission at komme ind under huden ved at sætte spørgsmålstegn, undre og undersøge de danske holdninger og værdier. Vi stræber efter nuancerede artikler, der kommer omkring emnerne på en saglig, upartisk og objektiv måde. Ved at belyse en given sag fra flere vinkler og ved at de forskellige implicerede parter kommer til orde.

Målet er at skabe et online univers der nedbryder Facaden i mennesket, går ind bag tabuer og frembringer den virkelighed, der leves. Vi ønsker at bringe det hengemte frem i lyset, så unge danskere på oplyst baggrund kan finde frem til deres egen holdning om et givent emne.

Facaden er et betalingsmagasin. 29,- kroner i måneden, 5 kroner for en dag og XXX for årsabb.

Lidt om de ansatte:

Jeg sidder med et team på 27 mennesker. Grafiker, fotografer, kokke, skribenter, anmeldere, sexolog, dildosælger, samarbejdspartnere. Alle arbejder frivilligt, fordi de synes projektet er fedt. Men min drøm er at kunne lønne dem samt gøre Facaden til et landsdækkende print og online magasin.

En del af overskuddet går til velgørende formål, hvor en del af magasinet vil blive dedikeret til formålet. Det kommer til at ske, en gang årligt. Første projekt er WSPA.

Lidt om Lea:

Meget kort fortalt, kom jeg til Danmark, da jeg var 3 måneder gammel. Jeg er adopteret fra Colombia, og gennem min opvækst, var det alt hvad min omgangskreds kunne fokusere på. Det gør det ikke nemt, at være adopteret. Oven på det, var det også lidt mærkeligt, underligt og måske også tabu, ikke at være ligesom alle andre. 8 år og mange tårer senere, efter psykisk og fysisk mobning, begyndte jeg på gymnasiet. Her brugte jeg tre hårde og lange år. Mest af alt, til at lærer mig selv at kende. Men også til lektier, en enkelt depression og kæresteri. Jeg følte mig måske malplaceret på mange måder, fordi jeg var forud for min tid. Kald det gammelklog. Men jeg voksede fra at gå i byen, da jeg havde været 18 i et halvt år. Jeg ville hellere sidde og slubre vin med venner en helt nat.

Efter gymnasiet tænkte jeg: Lea, hvad vil du med dit liv?

Da jeg fandt mig en kæreste og fik styr på mit fundament, gik det op for mig. Jeg ville give de unge, det jeg aldrig selv havde. Et forum, hvor der var plads til at interesserer sig for mere seriøse ting. Et forum, hvor det er frit at snakke om drømme, sex, religion, psykiske sygdomme, død og andre afskygninger af tabu emner. Et forum for det unge menneske, der tør at tænke højt.

Så jeg startede et firma.

Jeg har oprettet mit projekt på Booomerang, i håb om, at andre vil være med til at gøre denne platform, Facaden, til noget stort. Til et sted, hvor unge kan samles, interaktiverer med hinanden og blive forenet.

Som tak, får i adgang til første og andet magasin gratis, samt i bliver skrevet på sponserlisten på sitet. Hvis i selv har et firma, et website, et eller andet, kommer logo og link selvfølgelig også på sitet.

Jeg håber INDERLIGT, at nogen gider at støtte op om mit hjertebarn. Det ville betyde alverden for mig, og de 1000 andre af unge, der har haft samme barndom som jeg. Der har haft de samme følelser, som jeg har haft.

På vegne af hele teamet bag Facaden.
1000 tak!
Partnerskaber